Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2010

Τα άστρα και τα ζώδια για το 2010. Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη νεα χρονια

Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης κάνει προβλέψεις για τη νέα χρονια

ΚΡΙΟΣ

Το 2010 είναι μια χρονιά γεμάτη γεγονότα και άγχος αλλά αποφασιστική για το μέλλον και καθοριστική για τις σχέσεις σας. Ο Κρόνος στο Ζυγό ορίζει μια νέα εποχή για τις σχέσεις σας και φέρνει αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή. Η πολύμηνη διαδρομή του Άρη στο Λέοντα θα διατηρήσει ενεργό την δημιουργικότητα και θα δώσει συχνά επιτυχία και νίκη στους αγώνες που θα δίνετε για κάποιους σκοπούς. Ο Δίας στους Ιχθείς θα σας δώσει το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να δημιουργήσετε ασφαλιστικές δικλείδες προκειμένου να καλύψετε τα ....νώτα σας ή να προστατευτείτε από δυσκολίες. Ο Ουρανός κάνοντας την δοκιμαστική του είσοδο από τον Μάιο έως τον Αύγουστο στο ζώδιο σας θα συμβάλει στην αλλαγή των απόψεων για τη ζωή και θα σας δώσει ευκαιρίες εξελίξεις και διάκρισης. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα επηρεάσει τις εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, επιστρατεύοντας σας σε νέους σκοπούς και ιδέες. Τους πρώτους θα τους υπηρετήσετε τις δεύτερες θα τις ενστερνιστείτε. Θα χρειαστούν προσοχή τα οικονομικά σας και η διαχείριση που θα κάνετε, ενώ η γωνιακή σχέση του Κρόνου με τον Πλούτωνα θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα στην οποία πρέπει να βρείτε τρόπο προσαρμογής. Τόσο στις σχέσεις όσο και στην εργασία, αργά η γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε τι μπορείτε να περιμένετε από τους άλλους και πόσο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα των επιτυχιών σας. Το δόσιμο στα «πιστεύω», στο στόχο και τα οράματά σας είναι ολοκληρωτικό. Η πειθαρχία σας είναι ατσάλινη και σας θωρακίζει απέναντι στην όποια αντιξοότητα. Παράλληλα, προβλέπονται αλλαγές στις προσωπικές και τις κοινωνικές σχέσεις σας, ενώ πολλοί από εσάς θα ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα. Ακόμα κι αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, γενικότερα προσπαθήστε να βάλετε την αισθηματική ζωή σας σε τάξη. Όσο για τα οικονομικά σας, μπορεί να γίνουν πονοκέφαλος, αλλά θα έχετε και τις ευκαιρίες να επεκταθείτε και να διαφοροποιήσετε τις πηγές εισοδήματός σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το 2010 είναι μια χρονιά μεταβατική με ενδιαφέρουσες εμπειρίες σε όλους τους τομείς. Ο Κρόνος στο Ζυγό φανερώνει το τέλος μιας επαγγελματικής δραστηριότητας και το ξεκίνημα μιας άλλης ή φέρνει αργά η γρήγορα μια ριζική αλλαγή συνθηκών στον επαγγελματικό τομέα. Η νέα πορεία προβλέπεται ενδιαφέρουσα καθώς ο Δίας στους Ιχθείς θα ενισχύσει την βοήθεια και τις συμμαχίες τρίτων υπέρ σας και θα κάνει καλύτερη την απόδοση σας με ότι καταπιαστείτε. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σημαίνει ότι θα υπερασπιστείτε με αυτοθυσία τους στόχους που θα βάλετε οι οποίοι θα έχουν άμεση σχέση με το μέλλον της καριέρας και την ανασυγκρότηση της προσωπικής σας ζωής. Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στο Λέοντα θα διατηρήσει την ένταση και την ανησυχία στο στενό περιβάλλον όπως και κάποια οικογενειακά προβλήματα ή άγχη. Το 2010 αποτελεί το πέρασμα σε μια νέα εποχή σας βοηθά να ανεφοδιαστείτε έτσι ώστε να έχετε εφεδρείες για την συνέχεια τον επόμενο χρόνο που προβλέπεται ενδιαφέρον και συναρπαστικός. Παρά τις γενικότερες δυσκολίες της εποχής θα παρατηρηθεί αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σας όπως και στις μετακινήσεις σας. Διαφυλάξτε την ασφάλεια των κεκτημένων, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες γνωριμιών και προτάσεων συνεργασίας αλλά παραμείνετε προσεκτικοί σε ανοίγματα και οικονομικές επενδύσεις. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιά προβλέπεται το πλέον καταιγιστικό. Ο προβληματισμός σας θα είναι έντονος, επειδή θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες ίσως να μην είστε έτοιμοι. Εξωτερικές επιρροές πιθανόν να βάλουν σε κίνδυνο την αισθηματική ζωή σας. Μια αγορά ή μια προσφορά θα αποτελέσει δέλεαρ. Η πρόκληση του 2010 έχει να κάνει με την καριέρα ενώ η κρίση της χρονιάς αυτής έχει να κάνει το τι πρέπει να αφήσετε πίσω από έμψυχο ή άψυχο υλικό χωρίς ενοχές και λύπη. Ο Δίας στον Κριό εντείνει το ψυχικό σας θάρρος, η εμφάνιση του Κρόνου στο Ζυγό καθιερώνει ένα καινούργιο πεπρωμένο σε ότι αφορά δημιουργικότητα, απασχόληση και επιτυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2010 έρχεται για τους περισσότερους από εσάς δίνοντας ώθηση στην ανάγκη σας να τολμήσετε ξεκινήματα επαγγελματικά ή αισθηματικά που αρκετά χρόνια αναβάλατε. Ο Κρόνος στο Ζυγό θα σας δώσει όλο το χρόνο που θα χρειαστείτε για να κάνετε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στις σχέσεις σας, προσωπικές και κοινωνικές, θα εξομαλυνθούν δυσαρμονίες προηγούμενων χρόνων και θα στηριχτούν σχέσεις και συνεργασίες περισσότερο στην ειλικρίνεια και στην αμοιβαιότητα. Ο Δίας στους Ιχθείς θα σας αποκαταστήσει επαγγελματικά και θα σας φέρει συχνά στο προσκήνιο. Πολλοί από εσάς θα διακριθείτε για τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. τελικά σημαντικές οι αποφάσεις που θα πάρετε για το μέλλον της δουλειάς σας. σε σχέση με τον Ουρανό σε αυτό το ζωδιακό χώρο το 2010 αποτελεί χρονιά σταθμό για την καριέρα σας ενώ παράλληλα ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας και σας βοηθά να τολμήσετε κάποια άλματα τα οποία θα σας δικαιώσουν. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα αναμοχλεύσει συχνά τα συναισθήματα σας και θα σας βοηθήσει να περάσετε σε ένα σημαντικό οικονομικό ανεφοδιασμό. Η δοκιμαστική είσοδος του Ουρανού με τον Δία το καλοκαίρι στον Κριό θα αποτελέσει ένα προμήνυμα για μια καλύτερη εποχή και για την πραγματοποίηση μεγάλων προσδοκιών που είχαν απωθήσει για χρόνια οι άνθρωποι και ο παράγοντας της τύχης. Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στο Λέοντα θα διευρύνει τομείς επικοινωνίας και θα σας βοηθήσει να ορίσετε νέες συνεργασίες και συναλλαγές. Το 2010 συνειδητοποιείτε την δύναμη και την ωριμότητα που αποκτήσατε την τελευταία δεκαετία. Μπορείτε να κερδίσετε ανθρώπους όχι μόνο ενδιαφέροντες για εσάς αλλά και χρήσιμους για τις ανάγκες σας. Η έκφραση, ο έρωτας και τα νέα σχέδια για τη νέα εποχή που προβάλλει ξεκάθαρα σας κάνουν απαραίτητους τόσο για τη δράση σας όσο και για το συμφέρον των δικών σας ή των συνεργατών σας. Πρόκειται για μια χρονιά-μεταίχμιο, καθοριστική για τη νέα δεκαετία. Το 2010 προβλέπεται μια χρονιά αποκατάστασης ουσιαστικής και η γέφυρα που σας ενώνει με μια πιο επιτυχή καινούργια δεκαετία. Κάντε την ένταση δημιουργικό αποτέλεσμα και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες στην βελτίωση του εισοδήματος ή στις προσφορές που θα έχετε από τους άλλους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2010 είναι μια αποφασιστική συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς και φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις στον άξονα της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Θα πραγματοποιηθεί γρηγορότερα ότι είχε δοκιμαστεί από καιρό στις δημιουργικές δραστηριότητες και στην προσωπική σας ζωή. Ο Δίας στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να οργανώσετε αλλαγές που είναι απαραίτητες και να τις πραγματοποιήσετε σταδιακά. Ο Κρόνος στο Ζυγό σας ωθεί σε εκκαθαριστικές ενέργειες τόσο στο στενό περιβάλλον μέσα στο οποίο ζείτε όσο και στο αντίστοιχο της εργασίας. Οριστικοποιήστε αυτά που μπορείτε να περιμένετε από ανθρώπους που αγαπάτε πη συνεργάζεστε και στηρίξτε τα σχέδια σας σε νέες βάσεις. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα επηρεάσει βαθιά τις σχέσεις σας, δεν θα λείψουν οι απογοητεύσεις και οι προβληματισμοί αλλά θα μπορέσετε να βγείτε νικητές μέσα από μάχες που θα δώσετε και να διατηρήσετε τις βασικές ισορροπίες «παίζοντας» άλλοτε με την δράση και άλλοτε με την αντίδραση. Ο Ουρανός ενισχυόμενος από την επιρροή του Δία θα σας βοηθήσει να βάλετε καινούργιους στόχους και να οργανώσετε καλύτερα τις αλλαγές προκειμένου να εκσυγχρονίσετε την ζωή σας ή να υιοθετήσετε καινούργιες τακτικές στην όλη σας συμπεριφορά. Οι αγώνες που θα δώσετε ενδεχομένως να σας κουράσουν ψυχολογικά αλλά οι επιδόσεις σας όντας θετικές, θα σας βοηθήσουν ένα χρόνο αργότερα να κάνετε ένα επιτυχή απολογισμό. Συνειδητοποιήστε ότι το 2010 δεν είναι εύκολη χρονιά αλλά είναι γόνιμη. Απαιτεί έξυπνη διαχείριση των συμφερόντων σας, προνοητικές αποφάσεις και πολύ κόπο. Νέο νόημα παίρνει η καριέρα, ειδικά για τους νεότερους, ενώ η προσωπική στάση σας απέναντι στη ζωή και στις υποχρεώσεις σας γίνεται πιο οργανωμένη και υπεύθυνη. Το συναίσθημα συνεργάζεται καλύτερα με τη λογική και πολλά καινούργια πρόσωπα γεμίζουν την καθημερινότητά σας. Το 2010 αλλάζει τα όρια και τα περιθώρια στους βασικούς τομείς. Η πρόκληση του 2010 είναι η ευκαιρία που σας δίνει να στήσετε τη ζωή σας πάνω σε μια νέα οικονομική πολιτική αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα έρθουν μέσα από διάφορα γεγονότα.


ΛΕΩΝ

Το 2010 είναι χρονιά περιπετειώδης αλλά και ευεργετική για τους περισσότερους από εσάς. Σας εξοπλίζει έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα και να λύσετε προσωπικά προβλήματα. Θα αναθεωρήσετε αρκετές από τις απόψεις σας και αν ελέγχετε τις αντιδράσεις σας θα δείτε ότι τις περισσότερες φορές θα βγαίνετε κερδισμένοι. Ο Κρόνος στο Ζυγό σας βοηθά να αναθεωρήσετε αλλά και να ενισχύσετε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, να ξεκαθαρίσετε γνωριμίες και συνεργασίες από παρασιτικά στοιχεία και να δεχτείτε σαν γεγονός τα μειονεκτήματα κάποιων παραγόντων που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Αναμφίβολα θα παλέψετε για να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε ή για να αποδείξετε την αξία σας. Αισθητή θα είναι η οικονομική σας βελτίωση αλλά η κατάσταση συχνά δεν θα το δείχνει. Ο Δίας στους Ιχθείς ενισχύοντας τον εκεί εβρισκόμενο Ουρανό σας βοηθά να βρείτε νέες πηγές ανεφοδιασμού ή να αντικαταστήσετε απώλειες με καινούργιο έμψυχο υλικό. Παράλληλα σας ενισχύει κατά περιόδους οικονομικά ή σας διευκολύνει με χρηματοδοτήσεις την ώρα που θα τις χρειαστείτε. Η δοκιμαστική είσοδος του Ουρανού και του Δία το καλοκαίρι στον Κριό αποτελεί το κλειδί για όλες τις μεταβολές που θα επιδιώξετε γύρω σας αλλά και μέσα σας και προαναγγέλλει αυτή η διπλή είσοδος τον ερχομό μιας καλύτερης εποχής. Με δυο λόγια το 2010 είναι μια μεταβατική πορεία των νέων επιδιώξεων της οποίας χαρακτηριστικό θα είναι οι εμπειρίες και η συνειδητοποίηση των αναγκών που επιβάλουν. Αισθηματικά και κοινωνικά θα κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ωστόσο αποφύγετε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις με μακρόχρονη ισχύ και μην κάνετε οικονομικές ή αισθηματικές επενδύσεις πριν το τέλος του επόμενου καλοκαιριού.
Αποφάσεις που θα πάρετε και νέες δουλειές που θα κλείσετε θα βελτιώσουν την κοινωνική θέση σας. Το πεπρωμένο τονίζει τη γονιμότητά σας σε φυσικό, καλλιτεχνικό και υλικό επίπεδο. Η ανάκαμψη τώρα ορίζει μια νέα τετραετία ακμής. Η πρόκληση του 2010 για εσάς έχει να κάνει με επιλογές γνωριμίες και μετακινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2010 είναι μια χρονιά καλύτερη και αισθητά αναδιοργανωτική στους τομείς όπου τα δυο προηγούμενα χρόνια ταλαιπωρηθήκατε. Ο Δίας στους Ιχθείς θα σας αποκαταστήσει αισθηματικά και θα οδηγήσει πολλούς από εσάς στην σύναψη νέων σχέσεων και περισσότερο θετικών γνωριμιών. Η επιρροή του θα επεκταθεί και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες προσφέροντας σας όχι μόνο την αποκατάσταση που δικαιούστε αλλά και την προβολή που διάφοροι σας στέρησαν. Ο Κρόνος στον Ζυγό σας υποχρεώνει να διαχειριστείτε σοφότερα τα συμφέροντα και τα οικονομικά σας, να αναθεωρήσετε τα έξοδα και τις δαπάνες και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για την ενίσχυση των συμφερόντων σας και για μελλοντικές επενδύσεις. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα είναι φιλικός με εσάς και επικουρικός στις προσπάθειες και στις επιδιώξεις σας τόσο στην δημιουργική σας δραστηριότητα όσο και στην αισθηματική σας ζωή. Η πολύμηνη διαμονή του Άρη στο Λέοντα θα γίνει αιτία να αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας και να βρείτε ένα καλύτερο σύστημα ή τρόπο να κάλυψη των νώτων σας. Το 2010 σας βοηθά να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας απαλλασσόμενοι από άγχη του παρελθόντος, να βελτιώσετε σημαντικά τη ζωή σας και να βάλετε τις βάσεις για την μελλοντική αύξηση της περιουσίας σας. Καθοριστικές προβλέπονται οι αλλαγές στα αισθηματικά σας και οι γενικότερες εξελίξεις. Αυτές θα ρυθμιστούν περισσότερο από τις εξωτερικές συγκυρίες και λιγότερο από την δική σας πρωτοβουλία. Φροντίστε λοιπόν οι νέες επιλογές σας να είναι σωστές ενώ οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι δίκαιες και να εξυπηρετούν μια πραγματικότητα που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να διακρίνετε.
Επίσης, το 2010 θα χρειαστεί να παλέψετε γενναία μέσα σε έναν κόσμο που αλλάζει αιφνίδια και ενδεχομένως μοιραία. Έτσι, είναι πολύ πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με τους μεγάλους φόβους σας, τους οποίους όμως δεν πρέπει να αφήσετε να γίνουν τροχοπέδη στα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Το 2010 είναι η χρονιά που θα σας αλλάξει και στην συνέχεια εσείς θα αλλάξετε τις συνθήκες της ζωής σας ώστε να φέρετε μεγάλες αναθεωρήσεις στις σχέσεις και στις επιδιώξεις σας. Η εγκατάσταση του Κρόνου στο ζώδιο σας και η θέση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε συνδυασμό, αποτελούν το βασικό ρυθμιστή της χρονιάς αυτής ο οποίος σας υποχρεώνει να ξεκαθαρίσετε ότι δεν αντέχει και ότι δεν ανταποκρίνεται στις ουσιαστικές σας ανάγκες. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι σχέσεις σας με τους άλλους, η εναλλαγή των καταστάσεων και ταυτόχρονα η επίγνωση των δυνατοτήτων σας να επεμβαίνετε σε όλα αυτά. Ξεπεράστε έγκαιρα την γνωστή ανασφάλεια που έχετε για όλους και για όλα αλλά και μην αγνοείτε τις ανάγκες που υπάρχουν και αυτές που θα δημιουργήσει η νέα χρονιά. Φροντίστε να δίνετε προτεραιότητα σε πρακτικά προβλήματα και παραμερίστε τα συναισθηματικά όταν δεν τόσο σημαντικά. Ο Κρόνος θα σας υποχρεώσει να πάψετε να ασχολείστε με το παρελθόν και θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τις προοπτικές που διαγράφονται στο μέλλον. Καλλιεργείστε την ευελιξία σας και μην έρχεστε σε αντίθεση με το κυριαρχούν κλίμα. Ο Δίας στους Ιχθείς ενισχύοντας την επιρροή του εκεί ευρισκόμενου Ουρανού, θα τονίσει την δημιουργικότητα σας και οι δυο μαζί θα αναπτύξουν νέα ενδιαφέροντα οδηγώντας σας να ψάξετε για ανθρώπους που μπορούν να σας προσφέρουν όχι μόνο συγκινήσεις αλλά και εγγυήσεις. Αναθεωρήστε τις απόψεις σας για τη ζωή συνειδητοποιήστε τις ανησυχίες σας και βρείτε τα αντίδοτα τους. Μην αντιδράτε για τις αλλαγές που θα γίνουν και ότι αυτές συνεπάγονται, όπως διακοπές σχέσεων, αλλαγή τόπου διαμονής, αντικατάσταση συνεργατών. Υπερασπιστείτε την δουλειάς ιδιαίτερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες προσέχετε την υγεία σας και μην εκτίθεστε σε κινδύνους, επιμεληθείτε την καλλιέργεια και φροντίστε την πρόοδο σας και μην ξοδεύετε άσκοπα τα χρήματα σας. Το 2010 είναι χρονιά σταθμός του οποίου τα επιτεύγματα θα αποτελέσουν ακρογωνιαίο λίθο στην από εκεί και πέρα πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καινούργια χρονιά έχει για εσάς μεγάλη σημασία καθώς τονίζει την παραγωγικότητα και σας βοηθά να κάνετε επενδύσεις συναισθηματικές αλλά και άλλες. Αρκεί να είστε συνεπείς με τις επιλογές και συνειδητοί με τις ανάγκες σας. Ο Κρόνος στο Ζυγό θα σας υποχρεώσει να γίνετε περισσότερο μεθοδικοί για να εκκαθαρίσετε το παρασκήνιο της εργασίας σας ή να απαλλαγείτε από προβλήματα που είχαν. Ο Δίας στους Ιχθείς θα σας ωθήσει να προχωρήσετε δυναμικά στα αισθηματικά σας να αξιοποιήσετε τα μέσα που διαθέτετε και τα ταλέντα που έχετε, και να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες προκειμένου να αλλάξετε ή να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ο οποίος θα κυριαρχήσει για αρκετά χρόνια και ο οποίος αποτελεί τον κυρίαρχο πλανήτη σας θα συμβάλει στην αλλαγή της νοοτροπίας σας και θα φέρει συχνές αλλαγές στις επιδιώξεις σας. Μια βαθιά ειλικρίνεια, αυτοκριτική και διορατικότητα θα σας απαλλάξει από μερικές αδυναμίες που είχατε τα τελευταία χρόνια. Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στο Λέοντα θα σας κάνει πιο μαχητικούς και απόλυτους συνάμα όμως και πρόθυμους να πληρώσετε τις συνέπειες των λαθών σας. Οι οικονομικές σας συνθήκες αλλάζουν και υπάρχουν προϋποθέσεις να ταχτοποιηθούν περιουσιακές και άλλες εκκρεμότητες. Στα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα θα πνεύσει συχνά άνεμος ανανέωσης, οι επιδόσεις σας θα είναι σημαντικές, οι κόποι σας θα αμειφθούν αλλά και οι αγώνες που θα κληθείτε να δώσετε αναπόφευκτοι. Προσαρμοστείτε στην νέα εποχή καλύτερα, οργανώστε με περισσότερο ρεαλιστικό τρόπο τα σχέδια σας και αποφύγετε περιττή σπατάλη της ενέργειας και των χρημάτων σας. Ένας καινούργιος έρωτας ή ένας νέος σκοπός είναι τα δώρα αυτής της χρονιάς για εσάς. Πολλά θα αλλάξουν κάτω από το βάρος των γεγονότων, τα οποία με τη σειρά τους θα διαφοροποιήσουν τις δικές σας σκοπιμότητες. Οι πιο φιλόδοξοι θα έχετε την ευκαιρία να διακριθείτε επαγγελματικά ή κοινωνικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά από πολλές περιπέτειες, πειραματισμούς και απογοητεύσεις που ζήσατε στην διάρκεια των δυο τελευταίων χρόνων είστε σε μια φάση όπου μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή με αφετηρία το Φεβρουάριο και να αρχίσετε να προσπαθείτε για ό,τι πιστεύετε ότι σας εκπροσωπεί περισσότερο. Οι αγώνες δεν θα λείψουν ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σας ζωή θα σημειωθεί μεγάλη πρόοδος. Άλλωστε η καταπίεση και οι ταλαιπωρίες έχουν από καιρό ξυπνήσει μέσα σας την ανάγκη για πρόοδο και δημιουργικότητα. Το 2010 τονίζει την νοσταλγία για τον παλιό αισιόδοξο εαυτό σας. Η μετακίνηση του Κρόνου στο Ζυγό, και παρά την σύντομη οπισθοδρόμηση του στην Παρθένο, θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε παλιές σας προσδοκίες, να δικαιώσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας, να καταξιωθείτε περισσότερο εκεί που αξίζετε ή εκεί που επιθυμείτε πολύ να φτάσετε. Ο Δίας στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε αισθητά το στενό περιβάλλον και από συνθήκες και από ύφος και από πρόσωπα και να βρείτε λύσεις για τα χρόνια οικογενειακά ή αισθηματικά σας προβλήματα. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω έχει ήδη ορίσει μια νέα εποχή για το οικονομικό σας μέλλον. Τους τρεις πρώτους μήνες του 2010 και την περίοδο Αυγούστου - Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς πρέπει να διαχειριστείτε πολύ έξυπνα τα χρήματα σας αλλά και γενικότερα να προνοήσετε για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στο Λέοντα θα σας κάνει πιο άμεσους στην έκφραση και σε σχέση με τους υπόλοιπους πλανητικούς συνδυασμούς θα σας οδηγήσει σε επαναστατικές λύσεις οι οποίες θα έχουν σαν στόχο την ανεξαρτησία σας και την ελεύθερη επιλογή των συντρόφων σας τόσο στον κοινωνικό όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Η στενή προσέγγιση του Δία με τον Ουρανό στους Ιχθείς και η ταυτόχρονη δοκιμαστική τους είσοδο στον Κριό θα σας ωθήσουν να αναζητήσετε την αλήθεια και την συγκίνηση σε νέες συναναστροφές, σε νέες ιδέες και σκοπούς. Το 2010 σας ανασυγκροτεί και κυρίως σας βοηθά να αλλάξετε όχι μόνο περιβάλλον αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2010 είναι χρονιά καθοριστικών εξελίξεων και αναγκαίων αλλαγών τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Άλλωστε αυτοί οι δυο τομείς θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλο το μήκος της πολύ σημαντικής αυτής και αισθητά μεταρρυθμιστικής χρονιάς. Κυρίως ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας που είναι από καιρό εγκατεστημένος θα λειτουργήσει περισσότερο σε βάθος και σε ουσία.
Την χρονιά αυτή κόβετε τις γέφυρες που σας ένωναν με το παρελθόν και εργάζεστε πάνω σε νέα σχέδια και σκέψεις για το μέλλον. Ο Πλούτωνας στα χρόνια που ακολουθούν θα φέρει και άλλες αλλαγές. Και κυρίως θα σας αλλάξει εσάς τους ίδιους σε νοοτροπία, σε συμπεριφορά και σε αντίδραση. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να αμφισβητήσει τα μέχρι σήμερα επιτεύγματα του και μην ξεχνάτε τους φίλους που παρέμειναν και που σας αγαπούν ακόμα. Ο Κρόνος στο Ζυγό ορίζει ενδεχομένως καινούργιους αγώνες για την επαγγελματική σας δικαίωση. Η συμπεριφορά σας στον επαγγελματικό τομέα απαιτεί σύνεση και ευελιξία. Ζητήστε τα δικαιώματα σας χωρίς πείσμα ή παρασκηνιακές ενέργειες και φροντίστε να είστε συνεπείς και προσεκτικοί στις υποχρεώσεις σας αποφεύγοντας αντιθέσεις με ανθρώπους που μπορεί να φρενάρουν την πορεία σας ή να σας βλάψουν. Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στο Λέοντα θα συντηρήσει την καλή σας άμυνα, θα φροντίσει για τον συχνό ανεφοδιασμό των δυνάμεων σας και κατά περιόδους θα γίνετε αιτία βοήθειας οικονομικής από τρίτους. Ο Δίας στους Ιχθείς θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και θα ενισχύσει την προσφορά που θα εισπράξετε από συνεργασίες και συναλλαγές. Σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και εκείνο που θα νιώσετε είναι η ανάγκη για μια σχέση περισσότερο ρομαντική από ερωτική. Οι εκπλήξεις και οι συμπτώσεις θα λειτουργήσουν για το συμφέρον σας. Τυχόν οικονομικά εγχειρήματα προτιμήστε να τα διευθετήσετε την άνοιξη ή το φθινόπωρο. Η χρονιά αυτή θα είναι καθοριστικής σημασίας και θα σας βοηθήσει να ορίσετε τα καινούργια όρια του επαγγελματικού τομέα και να αυξήσετε τα περιθώρια της κίνησης και της διαβίωσης στο στενό περιβάλλον.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2010 είναι μια μεταβατική χρονιά και σας βοηθά να γίνετε πιο ρεαλιστές και να αναζητήσετε το πρακτικό ή το οικονομικό συμφέρον. Το 2010 είναι χρονιά εξυπνότερων επιλογών και περισσότερο μακροπροθέσμων αποφάσεων. Ο Κρόνος στο Ζυγό εκτός από το ότι σας βοηθά να βάλετε νέους στόχους, σας τονίζει την πεποίθηση ότι πέρασε ο καιρός των ονείρων και ήρθε η εποχή της πρακτικής εφαρμογής. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σας απαλλάξει από ψευδαισθήσεις και θα σας δώσει την δυνατότητα να βελτιώσετε τα ταλέντα σας και να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας. από την αρχή μέχρι το τέλος, η χρονιά αυτή σας προκαλεί να γίνετε περισσότερο πρακτικοί, αποφασιστικοί και πάνω από όλα πρόθυμοι στις συνεργασίες και μάλιστα τις καινούργιες. Ο Δίας ενισχύοντας τον Ουρανό στους Ιχθείς θα δώσει λύση στα οικονομικά σας προβλήματα ενώ η παραμονή του Άρη στο Λέοντα θα φέρει συμφέρουσες αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή έστω και αν έχουν την διαδικασία του πόνου ή των αντιφατικών συναισθημάτων. Ο Ποσειδώνας παραμένει στο ζώδιο σας και είναι η κύρια πηγή των ψευδαισθήσεων αλλά και των διορατικών σας εκλάμψεων. Φροντίστε να είστε συνειδητοί ποτέ λειτουργούν οι μεν και πότε οι δε. Μόνο έτσι δεν θα επαναλάβετε λάθη και δεν θα καθυστερήσετε, όντας παγιδευμένοι σε ασύμφορες σχέσεις ή σε άσχετες ενασχολήσεις. Η χρονιά αυτή σας ωθεί να ζήσετε ή να προσπαθήσετε αποτελεσματικά να πετύχετε μια αισθητή οικονομική ανάκαμψη. Επίσης, δίνει ευκαιρίες σημαντικών αγορών και κάθε λογής επενδύσεων. Η σωστή ή μη διαχείριση των χρημάτων, η αξιοποίηση των μέσων που διαθέτετε ως «όπλα» κατάκτησης και η καλή χρήση των επικοινωνιακών δυνατοτήτων σας θα συμβάλλουν στην πρόοδό σας. Κατακτάτε αυτά που θέλετε και υποσκελίζετε τα εμπόδια και τους εχθρούς σας. Το 2010 βοηθά την βελτίωση των οικονομικών σας και σας εφοδιάζει με νέο υλικό που θα διοχετεύσετε σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.


ΙΧΘΕΙΣ

Τα τελευταία χρόνια περάσατε δυσκολίες με επίκεντρο την αισθηματική σας ζωή και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Ο Κρόνος στην Παρθένο σας βοήθησε να ωριμάσετε, να μάθετε την υπομονή αλλά και να εργάζεστε με καλύτερο σύστημα. Το 2010 έχει σκοπό να σας βοηθήσει, να σας αποκαταστήσει και να σας ανανεώσει. Πρώτων σας βοηθά δημιουργώντας καινούργια σχέδια και δρόμους για το μέλλον. Δεύτερον σας αποκαθιστά, με την παρουσία του Δία στο ζώδιο σας και τρίτον σας ανανεώνει μέσα από μια σειρά καλύτερων συμπτώσεων και ωφελιμότερων σχέσεων για την ιδιοσυγκρασία σας. οι σχέσεις αυτές θα είναι και προσωπικές και επαγγελματικές και κοινωνικές. Ο Κρόνος στο Ζυγό σας υποχρεώνει να αλλάξετε το ρυθμό σας και σας προτρέπει σε καινούργια τολμήματα είτε αυτά θα εντοπιστούν στην διαχείριση των οικονομικών σας είτε στην πρόοδο ενός επαγγελματικού σχεδίου παρά την δυσκολία της εποχής. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω έχει ευεργετική επίδραση στις ιδέες, στις μετακινήσεις, στις φιλίες και στις μεγάλες προσδοκίες. Η γωνιακή δυσαρμονία του Κρόνου με τον Πλούτωνα ίσως σας υποχρεώσει να εργαστείτε σκληρά για την κάπως μακροπρόθεσμη ολοκλήρωση τους. Μην χάνετε την αισιοδοξία και την πίστη σας στον εαυτό σας και στο μέλλον της ίδιας της ζωής σας. Ο Άρης στο Λέοντα μέχρι τον Ιούνιο σας υποχρεώνει να δουλέψετε δυναμικά και περισσότερο, ενώ η δοκιμαστική είσοδος του Δία με τον Ουρανό τους καλοκαιρινούς μήνες στον Κριό σας προϊδεάζει πως μπορούν να είναι τα οικονομικά σας και τους τρόπους που πρέπει να ακολουθήσετε για να βγείτε κερδισμένοι, με προοπτική την επόμενη διετία. Πάνω από όλα σε αυτή την μεγάλη ανανέωση που θα βιώσετε, θα πρέπει να ελέγχετε τον εαυτό σας όταν παρασύρεται από εντυπώσεις. Ενδώστε στις καινούργιες εμπειρίες και ανταποκριθείτε στα αισθήματα των άλλων. Αφήστε όμως να ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτής της χρονιάς γιατί μόνο τότε θα έχετε τις ακριβείς πληροφορίες για τα αισθήματα των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας και καλύτερη συνείδηση για τις δικές σας ανάγκες.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=9297&catid=10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails