Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ:

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 21-01-10:
ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΝΤΟΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ.

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-01-10:...
.Α) ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΗΤΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.
Β) ΕΝΤΟΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΤΟΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.
Γ) ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΝΤΑΣΕΩΣ 9 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ 10 ΜΠΟΦΟΡ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23-01-10:
ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24-01-10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails