Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Προκήρυξη 2080 θέσεων εποχικών υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ μέσω ΑΣΕΠ

Με διαδικασίες εξπρές θα προχωρήσει η προκήρυξη 2.080 θέσεων για την κάλυψη εποχικών αναγκών στα ΕΛΤΑ και ήδη η επιχείρηση βρίσκεται σε συνεννόηση με το ΑΣΕΠ για να εγκριθεί η διαδικασία και η κατανομή.
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η καταγραφή των αναγκών ανά περιφερειακή διεύθυνση των ΕΛΤΑ και ήδη για τις 2.028 θέσεις έχει υπάρξει μία πρώτη κατανομή ανά περιοχή. Στόχος είναι μέσα στον επόμενο μήνα να έχουν προχωρήσει οι προσλήψεις.
Η κάλυψη των θέσεων θα γίνει με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και όσοι επιλεγούν θα απασχοληθούν για διάστημα 8 μηνών. Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνει, όπως κάθε φορά, στις ....κατά τόπους υπηρεσίες μέσα στην προθεσμία που θα οριστεί με την προκήρυξη.
Οι περισσότερες θέσεις αφορούν την ειδικότητα των διανομέων, καθώς λόγω της έλλειψης προσωπικού του συγκεκριμένου κλάδου δεν πραγματοποιούνταν περισσότερα από 500 δρομολόγια την ημέρα. Ακολουθούν ειδικότητες όπως οδηγοί, διαμετακομιστές και εσωτερικής εκμετάλλευσης (για τις θυρίδες, την ταξινόμηση κ.ά.).
Οσον αφορά την κατανομή των θέσεων ανά περιφέρεια, οι περισσότερες θα προκηρυχθούν στην Αττική. Συγκεκριμένα έχουν προβλεφθεί 859 θέσεις για τις υπηρεσίες Αθήνας και Πειραιά, 178 για το Κέντρο Διαλογής και 39 θέσεις για το Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου. Αντιστοίχως στη Βόρεια Ελλάδα 247 θέσεις θα καλύψουν ανάγκες του Κέντρου Διαλογής και 102 των υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης.
πηγη: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails