Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Απίστευτη φρίκη "σούβλισαν" 35χρονο στην Κρήτη με σκουπόξυλο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό φρίκης πέρα από τα όρια της φαντασίας, προκαλεί σοκ στο πανελλήνιο!
Ένας 35χρονος στα Χανιά δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όταν κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι, τον σούβλισαν στην κυριολεξία με σκουπόξυλο!
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής. Ο άτυχος άνδρας έφτασε σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων , λέγοντας πως τραυματίστηκε. Όπως υποστήριξε, ενώ βρισκόταν στο μπάνιο του σπιτιού του έπεσε και χτύπησε. Όμως αυτό που ισχυρίστηκε δεν έγινε πιστευτό από.... τους αστυνομικούς.

O 35χρόνος, Αλβανός υπήκοος, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες αρχικά διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στον πνευμονοθώρακα. Ωστόσο, κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Παρουσίασε υψηλό πυρετό και αμέσως υποβλήθηκε σε νέα σειρά εξετάσεων. Οι χειρουργοί, που τον εξέτασαν, διαπίστωσαν ότι ο ασθενής έφερε σοβαρό τραύμα στο έντερο.

Σύμφωνα με τον διευθυντή των ιατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου, Γιώργο Αρχοντάκη, διαπιστώθηκε ότι από τον πρωκτό του ασθενούς είχε εισέλθει αντικείμενο, που του προκάλεσε βλάβη στο παχύ έντερο, το διάφραγμα, το συκώτι και άλλα όργανα, ενώ στο δεξιό του ημιθωράκιο, είχε σφηνώσει πλαστικό κομμάτι από σκουπόξυλο.

Ο ασθενής υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική εξέταση, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία, προκειμένου να λάβει κατάθεση από τον ασθενή και τα συγγενικά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα σενάρια που εξετάζονται είναι να ήθελαν να τον εκδικηθούν οι συγγενείς της κοπέλας του επειδή την παράτησε ενώ το δεύτερο σενάριο ήταν να είχε οικονομικές διαφορές με άλλους ομοεθνής του.
Μάλιστα ο διευθυντής των ιατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου κ.Αρχοντάκης χαρακτήρισε το γεγονός ως βιασμό και την υπόθεση πολύ σοβαρή και απάνθρωπη.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails