Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Ραγκούσης :Αντιδρούν στον Καλλικράτη όσοι ταυτίστηκαν με τις παλαιοκομματικές αντιλήψεις και πρακτικές του πελατειακού κράτους της σπατάλης

Δήλωση για τον Καλλικράτη και όσους αντιδρούν σε αυτόν έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης σημειώνοντας :"Είναι άραγε τυχαίο ότι αυτοί που έσπευσαν σε αρνητικές δηλώσεις για τον Καλλικράτη είναι οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί πρωταγωνιστές της διαβόητης εξαετούς "επανίδρυσης" του κράτους, που όχι μόνο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αλλά οδήγησε την Ελλάδα στα πρόθυρα της καταστροφής?
Δεν είναι τυχαίο. Είναι, απεναντίας, λογικό και αναμενόμενο.
Έχουν πράγματι κάθε λόγο να αντιταχθούν σε μια.... βαθιά αλλαγή όπως ο Καλλικράτης, όσοι ταυτίστηκαν με τις παλαιοκομματικές αντιλήψεις και πρακτικές του πελατειακού κράτους της σπατάλης, της αυθαιρεσίας και της αδιαφάνειας.
Η Ελλάδα, όμως, πρέπει να προχωρήσει μπροστά, και ο Καλλικράτης με τις αλλαγές νοοτροπίας και αξιών που εισάγει συνιστά ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον.

1 σχόλιο:

KOSTAS PAP είπε...

Λόγος των πολιτικών ξύλινος, πάντα ο ίδιος! Όποιος διαφωνεί με κάτι είναι αντιδραστικός. Πότε θα αλλάξει αυτός ο λόγος και θα ασχολείται με επιχειρήματα αντί για αφορισμούς;

Related Posts with Thumbnails