Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Για το Costa Navarino ανοίγει φτερά η Aegean

Ένα νέο δρομολόγιο εσωτερικού προστίθεται από αύριο στο πρόγραμμα εσωτερικών πτήσεων της Aegean Airlines, της οποίας η συγχώνευση με την Olympic Air αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2010 - αρχές 2011.
Συγκεκριμένα από αύριο 14 Μαΐου η εταιρεία θα εκτελεί μία φορά την ημέρα πτήσεις από Αθήνα προς Καλαμάτα, ενώ από τις 20 Μαΐου η αεροπορική σύνδεση των δύο πόλεων θα γίνεται δύο φορές ανά ημέρα.
Οι πτήσεις διαρκούν 45 λεπτά, ενώ η τιμή των εισιτηρίων κυμαίνεται κατά προσέγγιση από 19 έως 84 ευρώ.
Η έναρξη των πτήσεων προς Καλαμάτα είναι άμεσα συνδεδεμένη με... τα εγκαίνια του τουριστικού συγκροτήματος Costa Navarino που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 20 Μαΐου, δεδομένης εξάλλου και της μετοχικής συγγένειας Aegean – ΤΕΜΕΣ (ο διευθύνων σύμβουλος της τελευταίας Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος συμμετέχει με 6,39% στην αεροπορική).

Τότε θα ξεκινήσει να λειτουργεί η ξενοδοχειακή μονάδα “Romanos Luxury Collection”, της οποίας η πληρότητα ξεπερνάει το 80% και η πλειονότητα των κρατήσεων προέρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία και την Ιταλία.

Όσον αφορά το δεύτερο ξενοδοχείο “The Westin Resort” που αποτελείται από 445 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του μέσα στον Ιούνιο.

Του Δημήτρη Δελεβέγκου
capital.gr

1 σχόλιο:

greece_traveller είπε...

Το blog σας είναι πολύ ενδιαφέρον. Δείτε και το δικό μου blog σχετικά με τη Σαντορίνη.

Related Posts with Thumbnails