Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Εθελοντική Αιμοδοσία και Έκθεση Εικαστικών για την Τρίτη Ηλικία 14 και 15 Ιουνίου 2010

Η Τρίτη Ηλικία έχει τη δική της ξεχωριστή και μοναδική αξία κι οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτήν, αξίζουν κάθε δυνατή υποστήριξη και συμπαράστασή μας. Παίρνοντας ως εναρκτήριο λάκτισμα δύο συγκεκριμένες μέρες στο ημερολόγιο, την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακομεταχείρισης των Ηλικιωμένων, στις 15 Ιουνίου, και την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας, στις 14 Ιουνίου, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Γραμμή Ζωής» τιμά με τρόπο ουσιαστικό τους... ηλικιωμένους και διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την υποστήριξή τους.
Με βασικό μήνυμα: «Η ζωή του… στα χέρια σου!», η Γραμμή Ζωής με την πολύτιμη αρωγή της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Αντικαρκινικού–Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας», με την αιγίδα του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. και του Δήμου Πειραιά, καθώς και τη συμμετοχή σημαντικών σύγχρονων καλλιτεχνών διοργανώνει τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Ιουνίου, στον Εκθεσιακό Πολυχώρο «Απόλλων» (Ερμουπόλεως & Πηλίου 1, Πειραιάς), εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας. Παράλληλα, στο χώρο, τον οποίο ευγενικά παραχωρεί η Νομαρχία Πειραιά, θα διοργανωθεί καλλιτεχνική έκθεση με θέμα: «Στιγμές & Όψεις» της Τρίτης Ηλικίας.
Μετά τη δημιουργία της Πανελλήνιας Τράπεζας Αίματος για την 3η Ηλικία και την επιτυχημένη εκδήλωση αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου 2010 στο Μετρό Συντάγματος, η οποία ευαισθητοποίησε δεκάδες ενεργούς πολίτες, η Γραμμή Ζωής επεκτείνει και ενισχύει τις δράσεις της στο πλευρό των ηλικιωμένων ατόμων.
Το πρόγραμμα για το διήμερο, Δευτέρα 14 & Τρίτη 15 Ιουνίου, των παράλληλων εκδηλώσεων στον Πολυχώρο Απόλλων, περιλαμβάνει:
Εθελοντική αιμοδοσία (από τις 10.00π.μ.-16.00μ.μ.) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με την παρουσία ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails