Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Οι λίστες της μίζας έχουν ονοματεπώνυμο στον Κυριακάτικο Τύπο

@ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να..τραυματίζει ο μαυροπίνακας της γνωστής εταιρείας μίζας με αποκαλυπτικά δημοσιεύματα αλλά και νέα ονόματα που ετοιμάζονται στην Εξεταστική επιτροπή με νέες αποκαλύψεις. Ξεκινώντας απο την 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που γράφει ότι "Οι μυστικοί δρόμοι τους χρήματος απο τις off shore προς τους παραλήπτες-Ο μαυροπίνακας της Siemens-Οι μίζες έφταναν μέσα σε βαλίτσες και η ανωνυμία μέσω Ελβετίας και Παναμά....". Με τον ίδιο τόνο συνεχίζει το 'Βήμα' που αναφέρει ότι "Εφοδος σε χειρουργεία, δικαστήρια, κέντρα και συμβολαιογράφους-Τρανταχτά ονόματα στην φάκα του ΣΔΟΕ-Ποιοί προδόθηκαν απο τις εμφανίσεις τους στην τηλεόραση εδώ και καιρό....".
@Το 'Εθνος' με ένα κύριο θέμα αποκαλύπτει ότι "Ξένες τράπεζες και μεγαλοεπενδυτές πίσω απο τα σενάρια πτώχευσης της χώρας-Η άγρια συμμορία που τζογάρει σε βάρος της Ελλάδας-Τα πρώτα εύσημα για τις επιδόσεις μας απο το ΔΝΤ...' λες και μας νοιάζει...Το 'Πρώτο Θέμα' προχωρά και ξεσκεπάζει με ένα κεντρικό θέμα του ότι "Τα είχε κρυμμένα σε off shore στενών συνεργατών του-15 σπίτια του ΑΚη βρήκε το ΣΔΟΕ-Εμπλέκεται ο πρώην Γραμματέας αμυντικών δαπανών και τον πάνε για κακούργημα".
@Ο Έλευθερος Τύπος' εξηγεί στο κύριο άρθρο του ότι "Το σενάριο Καλος Πρωθυπουργός και κακοί υπουργοί ανατρέπεται και έρχεται ανασχηματισμός-Πανικός Παπανδρέου-Ο Πρωθυπουγός κατάλαβε ότι αγγίζει και τον ίδιο η λαική οργή υπονομεύοντας τον ρόλο του ως εγγυητή των εξελίξεων". Η ''Real News' προσθέτει ότι "Η μυστική συμφωνία των ηγετών της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες-Κλείδωσε το σχέδιο σωτηρίας-Επαναδιαπραγμάτευση του χρέους της χώρας ως το 2012 αν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα και η έξοδος απο το ΔΝΤ".
@Το 'Παρόν της Κυριακής' συμπληρώνει ότι "4 λόγοι που καθιστούν αδύνατη στο Γιώργο την προσφυγή στις κάλπες-Εκβιάζει με εκλογές-Για να επιβάλλει σιπωτήριο στους εσωκομματικούς διαφωνούντες και στην αντιπολίτευση-Ανταρσία φοβάται το Μαξίμου στο ασφαλιστικο και στο στόχαστρο 5 υπουργοί....". Το 'Αρθρο' υπογραμμίζει ότι "Θαραλλέα απόφαση της εξεταστικής-Λίστα φωτιά για Ζίμενς-Τι κρύβουν οι λογαριασμοί κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών".
@Η 'Απογευματινή' γράφει ότι "ΤΙ περιλαμβάνει το νομοσχέδιο φωτιά-Ολες οι αλλαγές στο ασφαλιστικό του Δημοσίου-Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων". Καταλήγουμε με τον 'Αδέσμευτο Τύπο' που συμπερασματικά αναφέρει ότι "Για περίεργη γκάφα της Κυβέρνησης στο Διεθνή Οργανισμό πολιτικής αεροπορίας μιλάνε στο Πεντάγωνο-Ετσι ανοίξαμε την κερκόπορτα του Αιγαίου στην Τουρκία-Η Ελλάδα δέχθηκε να πετούν τα τουρκικά αεροσκάφη απο το 2009..."


http://greekmme.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails