Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής, συνάντησής του με τους δημοσιογράφους ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Με τη μορφή διαγγέλματος προς τους Θεσσαλονικείς ο κ. Παπαγεωργόπουλος αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής Αρχής της τελευταίας δωδεκαετίας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «δεν μείναμε στο παρόν και στα τρέχοντα, αλλά σχεδιάσαμε και δρομολογήσαμε και το μέλλον, προετοιμάσαμε το επόμενο βήμα, στο δρόμο για την ανάπτυξη της πόλης μας».
Για το θέμα της εκλογικής αναμέτρησης δήλωσε.... ότι «δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, γι αυτό άλλωστε 4.5 μόλις μήνες πριν τις εκλογές δεν έχω κάνει καμία προεκλογική κίνηση. Η απόφαση αυτή, είναι μια προσωπική απόφαση. Μια απόφαση που την πείρα πριν τέσσερα ακριβώς χρόνια, αλλά έπρεπε να την κράτησε μυστική, γιατί πάνω απ’ όλα πρέπει να βάζουμε το καλό της Θεσσαλονίκης».
Και συμπλήρωσε: «Χθες το πρωί ενημέρωσε τον Αρχηγό της Παράταξης που με στήριξε, της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, τον Αντ. Σαμαρά και σήμερα το πρωί τους συνεργάτες μου. Θα αποχωρήσω την 31η Δεκεμβρίου από την τιμημένη θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, πλήρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails