Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

Κατασχέσεις 13 τόνων ληγμένων τροφίμων μέσα σε μία μέρα από τη Νομαρχία Πειραιά

Στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ληγμένων τροφίμων ζωικής προέλευσης προχώρησαν χθες, τα αρμόδια κλιμάκια ελέγχου της Νομαρχίας Πειραιά, που συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς και αποτελεσματικότητα τη μάχη των ελέγχων σε όλα τα σημεία εμπορίας και διακίνησης τροφίμων για την προστασία των καταναλωτών και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Πρόκειται συγκεκριμένα για 12.990 κιλά κατεψυγμένα αλιεύματα και κρέατα, τα οποία κατέσχεσαν οι κτηνίατροι της Νομαρχίας Πειραιά σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε εγκαταστάσεις ψυγείων στη Δραπετσώνα αλλά και από εταιρεία εμπορίας τροφίμων στον Ρέντη.
Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν :..

" 12.660 κιλά αλιευμάτων και συγκεκριμένα καλαμάρια και χταπόδια εισαγωγής, ιδιοκτησίας Προκόπη Ευσταθίου (με έδρα το Καρά Τεπέ Μυτιλήνης) που εντοπίστηκαν σε ψυγεία στη Δραπετσώνα και κατασχέθηκαν, λόγω λήξης ορίου συντήρησης και αλλοιώσεων των οργανοληπτικών τους χαρακτήρων.

" 330 κιλά κρέατος (κόντρα μόσχου) από την εταιρεία "ΑΔΕΛΜΑ" Μ. Μακρογιαννέλης και Σία ΕΠΕ που βρίσκεται στην οδό Παπαδοπούλου 22, στον Ρέντη, λόγω λήξης ορίου συντήρησης.

Για τις παραπάνω υποθέσεις ενημερώνεται ο αρμόδιος εισαγγελέας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails