Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Κινηματογραφική ληστεία στην Αλόννησο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών για τη σύλληψη δύο ενόπλων, οι οποίοι λήστεψαν υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Αλόννησο. Κατά την περιπετειώδη διαφυγή τους, μάλιστα, είχαν ανοίξει πυρ εναντίον αστυνομικών κι ενός λιμενικού, χωρίς όμως να τους τραυματίσουν.
Όπως ανακοινώθηκε, οι δράστες εισέβαλλαν στις 8.05 το πρωί στο τραπεζικό κατάστημα, όπου με την απειλή όπλων άρπαξαν από τα ταμεία άγνωστο - μέχρι στιγμής - χρηματικό ποσό, πριν διαφύγουν με μοτοσικλέτα.
Ωστόσο, έγιναν... αντιληπτοί και καταδιώχθηκαν από αστυνομικούς και άντρες του Λιμενικού με αποτέλεσμα να πυροβολήσουν προς το μέρος τους, δίχως όμως να υπάρξει τραυματισμός.
Ακολούθως, οι κακοποιοί συγκρούστηκαν με διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο, γεγονός που τους υποχρέωσε να εγκαταλείψουν τη μηχανή και να αναζητήσουν άλλο μέσο διαφυγής. Έτσι, ακινητοποίησαν, με την απειλή όπλου, οδηγό διερχόμενου μοτοποδηλάτου, του άρπαξαν το δίκυκλο που οδηγούσε και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Εκτιμάται δε ότι οι δράστες έχουν διαφύγει με πλωτό μέσο προς τα νησιά των βορείων Σποράδων. Πάντως, όπως έγινε γνωστό, κατά τη σύγκρουσή τους με το φορτηγάκι τούς έπεσε ο σάκος με τα χρήματα.

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails