Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Συγκέντρωση και παρουσίαση κορμού του ψηφοδελτίου του Σαράντου Κουκούμη στα Φιλιατρα

Την Τρίτη 21 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ στην Κεντρική Πλατεία των Φιλιατρών. Στην εκδήλωση μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την Λαϊκή συσπείρωση Νίκος Γόντικας και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας με την Λαϊκή Συσπείρωση Σαράντος Κουκούμης. Ο Σαράντος Κουκούμης μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Η μείωση των μισθών και των συντάξεων, η κατάργηση της σταθερής δουλειάς, η άγρια φορολογία, η εμπορευματοποίηση της υγείας της πρόνοιας και της παιδείας, οι ιδιωτικοποιήσεις, η μείωση του... αγροτικού εισοδήματος με την μείωση των τιμών των προϊόντων και την παράλληλη αύξηση των καλλιεργητικών μέσων και εφοδίων είναι μερικά από τα κατορθώματα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ συνεπικουρούμενης από τη Ν.Δ. και το ΛΑΟΣ και τους άλλους στυλοβάτες του καπιταλιστικού συστήματος. Έτσι ‘’αλλάζουν’’ την Ελλάδα. Φτωχαίνοντας το λαό για να βρει πρόσφορο έδαφος κερδοφορίας το μεγάλο κεφάλαιο για να ξεπεράσουν την καπιταλιστική κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν και να μπορέσουν να διεκδικήσουν μέρος της πίτας στον διεθνή καταμερισμό της Αγοράς»
Ενώ τελειώνοντας την ομιλία του τόνισε πως :
«Εμείς δεν είμαστε ποτέ των μεγάλων λόγων. Αν κατεβαίνουμε στις εκλογές είναι γιατί πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε μαζί με σας να αγωνιστούμε για ένα ενιαίο μέτωπο όλων των εργαζομένων, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και νεολαίας που θα αντιπαλεύει περισσότερο την ζωή μας με στόχο όχι την διαχείριση των πολιτικών που γεννούν την εξαθλίωση και την εκμετάλλευση αλλά την ανατροπή τους.»
Τελειώνοντας ο Σαράντος Κουκούμης ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον Δήμο Τριφυλίας.


Δημοτική Ενότητα Αετού
1. Βουδούρης Σπύρος
2. Γκότσης Γεώργιος
3. Καραΐσκος Βασίλης
Δημοτική Ενότητα Αυλώνος
1. Αρνόκουρος Γεώργιος
2. Καραχάλιος Βασίλης
3. Κατσίρος Θανάσης
4. Παπαγεωργίου Βασίλης
Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων
1. Καμινάρης Σπύρος
2. Καυκάς Μιχάλης
3. Μίχος Παναγιώτης
4. Σάμιος Δημήτρης
5. Σταθοπούλου Ρια
6. Χρυσομπόλης Γιώργος
Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας
1. Ασημακοπούλού Δέσποινα
2. Κανελλόπουλος Γιώργος
3. Καπερώνης Κώστας
4. Νικολοπούλου Μαρία
5. Παναγιωτακοπούλου Δήμητρα
6. Χριστακόπουλος Αμβρόσιος
Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών
1. Καπελούζος Γιάννης
2. Λεβεντάκη Έμυ
3. Μητρομάρας Νίκος
4. Σπυρόπουλος Βασίλης
5. Σταυροπούλου Κική
6. Τσατσάκος Γιώργος
7. Χρονόπουλος Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails