Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία με Ελληνοκύπριο στην Αγγλία

Η πρώτη εντύπωση των αστυνομικών αρχών που έφθασαν στο πολυτελές σπίτι στο Sible Hedingham του Essex, βλέποντας τις σωρούς του Κώστα Πιερίδη και της έφηβης κόρης του Μάργκαρετ, ήταν πως ο πατέρας είχε σκοτώσει το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε. Η πραγματικότητα όμως ήταν τελείως διαφορετική.

¨όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο, όταν στο σπίτι ετοιμάστηκαν να γιορτάσουν τα 11 γενέθλια άλλης κόρης, της Ανδρούλλας. Η 16χρονη Μάργκαρετ ζήτησε να προσκαλέσει και αυτή μερικούς της φίλους. Η σύντροφος του.... Κώστα Πιερίδη και μητέρα των παιδιών, Μπερναντέτ της το επέτρεψε, αρκεί να μην κατανάλωναν αλκοόλ. Φαίνεται πως η Μάργκαρετ θύμωσε πολύ με την απαγόρευση αυτή των γονιών της. Η Μάρκαρετ κρατούσε μούτρα μέχρι το επόμενο πρωί, όταν γύρω στις δέκα καθόταν στο σαλόνι μαζί με τον άτυχο πατέρα της. Το τι ακριβώς επακολούθησε το γνωρίζουν μόνο δύο άτομα και τα οποία είναι δυστυχώς νεκρά. Η Μπερναντέτ, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, την Αντρούλα, την Κυπρούλα, τον Κώστα junior και τον μόλις 18 μηνών Γιώργο, βρίσκονταν στην κουζίνα. Η ίδια η σύντροφος του νεκρού Ελληνο – Κύπριου επιχειρηματία, δήλωσε πως άκουσε το Κώστα Πιερίδη να παρατηρεί την κόρη του Μάργκαρετ, λέγοντας της χαρακτηριστικά «να μην παίζει με μαχαίρια».

Το επόμενο που θυμάται η σύντροφος του Κώστα Πιερίδη, είναι μια ανατριχιαστική φωνή. Μπαίνοντας στο σαλόνι αντίκρισε την 16χρονη Μάργκαρετ να έχει μαχαιρώσει τον πατέρα της στο στήθος. Μέσα στον πανικό που ακολούθησε η Μάργκαρετ, γύρισε το μαχαίρι στον εαυτό της και το έμπηξε στο στομάχι της με συνέπεια να πέσει νεκρή λίγα λεπτά αργότερα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως η νεαρή κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών και είχε συχνά ξεσπάσματα βίας
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=81489

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails