Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ημερίδα με τον Ιαβέρη την Δευτέρα στην Κυπαρισσία για την Οδική Συμπεριφορά

«Εν οίδα ότι ουδέν οίδα», έλεγε ο μεγάλος φιλόσοφος Σωκράτης. Όσο περισσότερα γνωρίζουμε για ένα ζήτημα, τόσο ευκολότερα καταλαβαίνουμε πόσα δε γνωρίζουμε σχετικά με αυτό.
Με αφορμή λοιπόν το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες έχουν μπει βαθιά στην καθημερινότητά μας, ο «Σύλλογος Γυναικών Κυπαρισσίας» διοργανώνει ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την οδική κυκλοφορία και ασφάλεια. Για το σκοπό αυτό θα... επισκεφθεί την πόλη μας ο οδηγός αγώνων «Ιαβέρης», κατά κόσμο Τάσος Μαρκουίζος, που έχει αφιερωθεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση αναφορικά με την οδική ασφάλεια, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει και δική του σχολή.
Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, ωρα 19:30 λοιπόν, ο κ. Μαρκουίζος θα βρεθεί στο χώρο διαλέξεων του ΤΕΕ Κυπαρισσίας για να μας εκπαιδεύσει, όχι μέσω διδαχής της ίδιας της τέχνης της οδήγησης, την οποία κατέχει καλύτερα από τον καθένα μας, αλλά εστιάζοντας στη συνειδητοποίηση πως υπάρχουν πάρα πολλά που δε γνωρίζουμε σχετικά με αυτήν όταν βγαίνουμε στο δρόμο, ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό του. Η βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς είναι υπόθεση του καθενός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails