Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Αποφάσεις συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Μια εβδομάδα διορία για την υποβολή περισσότερων υποψηφιοτήτων για θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη και των Επιχειρήσεων αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στην συνεδρίαση της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου, μετά από παράκληση του μοναδικού υποψηφίου, Γιώργου Μπουλούκου, ο οποίος υπέβαλε την υποψηφιότητα του σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νόμου.

Ο κ. Μπουλούκος, Δικηγόρος και ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου, ζήτησε την... διορία αυτή για να λάβει το θέμα της πλήρωσης της θέσης αυτής μεγαλύτερη δημοσιότητα και να γνωστοποιηθεί στους πολίτες της Πελοποννήσου. Η παράκληση του βρήκε την αποδοχή του Περιφερειάρχη της συμπολίτευσης αλλά και των μειοψηφιών.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σχολιάζοντας την παράκληση του κ. Γιώργου Μπουλούκου ανέφερε ότι "η ηθική και πολική ευαισθησία του έρχεται να καλύψει ένα κενό και μια λαθεμένη αντίληψη για το θεσμό που προέρχεται από την μειοψηφία". Η διαδικασία μεταφέρεται στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, ανέφερε ο κ. Τατούλης, την επόμενη εβδομάδα "ως μια διόρθωση η οποία συνίσταται στην μεγάλη εγρήγορση που πρέπει να έχουμε όλοι μας, για να απαλλαγούμε από την μικροψυχία μας".

Στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο μεταφέρθηκε και η συζήτηση για την σύσταση δυο επιπλέον επίτροπων στα πρότυπα της Οικονομικής Επιτροπής, σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του Καλλικράτη. Ομόφωνα πάντως εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα που εισηγήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Θεόδωρος Ντάνος σύμφωνα με το οποίο πρέπει να ανοιχτούν δύο λογαριασμοί σε πιστωτικό ίδρυμα για τις τρέχουσες ανάγκες της νεοσυσταθείσας Περιφέρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails