Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Παραπληροφόρηση το Βίντεο με τα όργια στην Καλαμάτα ;;;;

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ BLOG : ierosagon.org
"Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Καλαμάτας, η πληροφορία οτι την περασμένη τετάρτη σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, παίχτηκαν σκηνές ρωμαικών οργίων μεταξύ φοιτητριών και αγροτών.

Τα ερωτικά παιχνίδια μετατράπηκαν σε ταινία σκληρού πορνό η οποία μάλιστα διέρρευσε κάτω από άγνωστες συνθήκες στο internet

Το θέμα έγινε γνωστό από μια... διαφωνία μιας φοιτήτριας και έναν αγρότη. Τα κορίτσια έχουν το θέμα κλειδωμένο καθώς έχουν βιντεοσκοπήσει τα όργια τους και εκβιάζουν τους εύπορους σύγχρονους, καλλιγούλες σε αποκαλύψεις, με σκοπό τι άλλο να τους αποσπάσουνε χρήματα.
Γιατί το θέμα έχει ενδιαφέρον θα προσπαθήσουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες και φυσικά να βρούμε το ροζ βίντεο. "

*
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ SportIT.gr : Την περασμένη Τετάρτη όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα , έτυχε να ήμασταν στην Καλαμάτα , να μείνουμε σε ξενοδοχείο και να έχουμε μια δουλεία στο ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.
* ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ...!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ , ΠΡΙΝ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΊΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ , ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ....

ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ .. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ BLOG ΣΤΙΣ 17/1/ ΤΟ 2010 ...

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΔΗΛΑΔΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.blogotsarka.gr/?p=9148 ΚΑΙ ΕΔΩ : http://newsmessinia.blogspot.com/2010/01/blog-post_814.html ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΠΗΓΗ TO ΑΡΧΙΚΟ ΒLOG : http://www.ierosagon.org/2010/01/blog-post_706.html ( 17 Ιανουάριος 2010 )

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails