Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

Την έκοψαν από την τελετή γιατί ήταν ''άσχημη'' - Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ

Όλοι όσοι παρακολούθησαν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, χαμογέλασαν τη στιγμή που η μικρή Λιν Μιαόκε εμφανίστηκε στη σκηνή και τραγούδησε τον ύμνο της διοργάνωσης.
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί όμως ότι το εννιάχρονο κοριτσάκι τραγουδούσε πλέιμπακ και πως η φωνή ανήκε σε μία επτάχρονη τη Γιανγκ Πεϊγί, που απλά δεν ήταν αρκετά όμορφη - είχε άσχημα δόντια, κατά τους διοργανωτές - για να εμφανιστεί μπροστά στους χιλιάδες θεατές του σταδίου και τα δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.
Η φωνή της είχε ηχογραφηθεί όταν η μικρή έκανε οντισιόν για την τελετή.
Την είδηση αποκάλυψε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Πεκίνου ο διευθυντής της ορχήστρας γιατί θεώρησε πως έπρεπε να λάμψει η αλήθεια.
Μετά το σάλο που ξέσπασε μέσα από το διαδίκτυο οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να παραδεχτούν πως είχε γίνει αυτή η αλλαγή για να δεχτούν τις επικρίσεις όλων.
Οι φωτογραφίες της Λιν Μιαόκε με τις ωραίες κοτσίδες και το χαμόγελό έκαναν το γύρο του κόσμου, αφού όλα τα ξένα μέσα ενημέρωσης αφιέρωναν αρκετά κομμάτια για το κοριτσάκι που έκλεψε την παράσταση στην τελετή.
Δεν ήταν το μοναδικό στοιχείο της γιορτής της Παρασκευής που δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, αφού μέρος των πυροτεχνημάτων που είδαμε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες δεν ήταν πραγματικά αλλά εφέ που οι διοργανωτές είχαν φτιάξει μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η δικαιολογία που έδωσαν ήταν ότι δεν ήταν εφικτό οι κάμερες να τραβήξουν και τα 30.000 πυροτεχνήματα που είχαν προγραμματίσει οι διοργανωτές.

πηγη:zougla.gr
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ .... ΡΟΜΠΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ....

1 σχόλιο:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Φαντασου την ψυχολογια που θα ειχε μετα το κοριτσακι...
Καφροι μεχρι εκει που δεν παει...

Related Posts with Thumbnails