Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΚΕΜΑΛΙΣΤΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ -- ΙΛΚΕΡ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ

Όπως διαβάζουμε στο in.gr "Ο μέχρι σήμερα αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγός Ιλκέρ Μπασμπούγ, διαδέχεται τον Γιασάρ Μπουγιούκανιτ στην ηγεσία των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, σε μία διαδικασία που ολοκληρώνεται στο τέλος μιας θυελλώδους εβδομάδας για τη γειτονική χώρα.
Ο 65χρονος Μπασμπούγ θεωρείται ικανότατος στρατιωτικός και σκληροπυρηνικός κεμαλιστής. Στους κύκλους των στρατιωτικών έχει το προσωνύμιο «παγερός πολεμιστής», λόγω της φήμης του ότι παραμένει ψύχραιμος και πραγματιστής στα δύσκολα."

ΩΡΑΙΑΑΑΑΑ......ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ....

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΑΝΕ...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΕ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

1 σχόλιο:

trantellinas είπε...

Πρώτα απο όλα ψυχραιμία...

Οι Κεμαλιστές Στρατιωτικοί έχουνε χαράξει μια πολιτική εδώ και χρόνια, με σκοπό οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ να είναι Κεμαλιστές με συνέχεια πολλών ετών , κάτι σαν την Αποστολική Διαδοχή , κάτι σαν Μητροπολίτες που δίνουν ποιμεντική ράβδο στους εκλεκτούς τους πρωτοπρεσβύτερους.

Έτσι παρατηρούμε και το φαινόμενο στις Τουρκικες Ένοπλες Δυνάμεις (ΤΕΔ) , όσοι έχουνε αμφίβολο μητρώο κεμαλικών πεποιθήσεων να φτάνουνε το πολύ Ταξίαρχοι.
Ο Μπασμπούγκ είναι όντως πολύ σκληρός Στρατιωτικός , έχει υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις , συνεργάστηκε στενά με τους Αμερικάνους και είναι πολύ καλός Επιτελής όσο και Μάχιμος.
Σαφώς σκληρότερος απο τον Μπουγιουκανιτ θα παίξει εξίσου καλά το παιχνίδι Στρατιωτική Διπλωματία και πολύ πιθανό να δούμε και τον Επόμενο Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ να καταθέτει στεφάνι στην μνήμη του σφαγέα των Ελλήνων Κ.Μ.

Τέλος , όποιος θέλει να ξέρει τον επόμενο ΓΕΕΘΑ της Τ. αρκεί να μάθει ποιος είναι ο τωρινός Α/ΓΕΣ.
Υ.Γ. Νομίζω είναι ο Στγος Κοσανέρ(Άλλη Μαφια και αυτός).

Υ.Γ.2 Ψυχραιμία παιδιά ο πόλεμος δεν είναι - πάω στο περίπτερο για τσιγάρα.

Related Posts with Thumbnails