Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

Καυστική απάντηση της Θάνου στη ΔΟΕ

Αυθαίρετη και παράνομη» χαρακτήρισε την απόφαση της ΔΟΕ η Κατερίνα Θάνου, λίγες ώρες μετά την απαγόρευση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στην Ελληνίδα αθλήτρια, να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Η Θάνου έκανε λόγο για απόφαση που προσβάλλει την ισονομία και την ισότητα, ενώ τόνισε πως τίποτα δεν θα την ωθήσει στο να σταματήσει να αγωνίζεται. «Ήταν η τελευταία πράξη μίας προαναγγελθείσας ειλημμένης απόφασης, μίας μεθοδευμένης προσπάθειας να μην αγωνιστώ, να μην διεκδικήσω και να μην κερδίσω άλλο ένα μετάλλιο για την πατρίδα μου. Από τη στιγμή που δεν κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια να με κάμψουν αγωνιστικά και ηθικά, να με κάνουν να υποκύψω στις πιέσεις να μη συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, έπεσαν οι μάσκες και φτάσαμε σε αυτή την αυθαίρετη και παράνομη απόφαση που προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια ισονομίας, ισότητας και δικαίου στον πολιτισμένο κόσμο», είπε η Ελληνίδα σπρίντερ και συμπλήρωσε:
«Τέτοιες ολοκληρωτικής αντίληψης πρακτικές και αποφάσεις είναι που προσβάλλουν το αθλητικό πνεύμα και το Ολυμπιακό Ιδεώδες που γεννήθηκαν στην πατρίδα μου. Αγωνίστηκα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στους στίβους αλλά και έξω από αυτούς με πείσμα και υπερηφάνεια, με τιμή και ελεύθερο πνεύμα και αυτό τουλάχιστον είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μου το στερήσουν τέτοιες ή παρόμοιες αποφάσεις παρωδία».
πηγη:athina984.gr
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Η ΘΑΝΟΥ .... ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΟΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΠΡΙΝΤΕΡ .... ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥΣ ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σιγα τα ωα!

Related Posts with Thumbnails