Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

Εξωσυζυγική σχέση «ομολόγησε» στον τηλεοπτικό φακό ο Τζον Έντουαρντς--Παραδέχθηκε ότι έλεγε ψέματα

Ο πρώην γερουσιαστής και υποψήφιος για το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος στις προεδρικές εκλογές Τζον Έντουαρντς παραδέχθηκε στον τηλεοπτικό φακό του ABC News ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. Δήλωσε ότι είχε γίνει εγωκεντρικός και νάρκισσος, και αισθάνεται ντροπή...
Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ο Τζον Έντουαρντς παραδέχθηκε ότι έλεγε ψέματα όταν διέψευδε ως «σκουπίδια των ταμπλόιντ» τις πληροφορίες που τον ήθελαν να διατηρεί εξωσυζυγική σχέση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.
Ο Έντουαρντς δήλωσε ότι είχε σχέση με μία 43χρονη παραγωγό, η εταιρεία της οποίας γύριζε ντοκιμαντέρ για την προεκλογική του εκστρατεία. Ανέφερε ότι η σχέση του ήταν σύντομη και αρνήθηκε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού που γέννησε η 43χρονη τον Φεβρουάριο· δήλωσε, όμως, διατεθειμένος να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας.
Η κόρη της παραγωγού ήλθε στη ζωή τον Φεβρουάριο και στο πιστοποιητικό γέννησης δεν αναφέρεται όνομα πατρός, αναφέρει το BBC. Ο Τζον Έντουαρντς υποστήριξε ότι η σχέση του ήταν πολύ σύντομη και δεν θα μπορούσε να είναι ο πατέρας.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την τηλεοπτική συνέντευξη ο Έντουαρντς αναφέρει ότι έκανε ένα σοβαρό λάθος στην κρίση του και νοιώθει ντροπή για τις πράξεις του. Λέει ακόμη ότι είχε ενημερώσει τη σύζυγό του Ελίζαμπεθ για τη σχέση το 2006 και είχε ζητήσει τη συγχώρεσή της.
Η Ελίζαμπεθ Έντουαρντς -η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2007- εξέδωσε αργότερα δική της ανακοίνωση, λέγοντας ότι η σύζυγός της την είχε ενημερώσει και η ίδια ήλπιζε ότι η εξωσυζυγική του σχέση δεν θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας.
Χαρακτήρισε τη σχέση «τρομερό λάθος», επισημαίνοντας ότι εκείνη πέρασε από μια «μακρά και οδυνηρή διαδικασία» προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Πάντως, ανέφερε ότι είναι περήφανη για τον σύζυγό της παρά τα όσα συνέβησαν και ζήτησε να γίνει σεβαστή η προσωπική ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της.
Εκτιμάται ότι οι αποκαλύψεις μπορεί να έχουν επιπτώσεις στις πιθανότητες να αναλάβει θέση στην κυβέρνηση εφόσον ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα κερδίσει στις εκλογές του Νοεμβρίου.
πηγη:in.gr


ME TETOIO BIOΓΡΑΦΙΚΟ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΗΤΑΝ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails