Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ....

Η δήλωση αυτή έγινε με αφορμή την στάση που τήρησαν πέντε σύμβουλοι τησ πλειοψηφίας στις δημαιρεσίες που έγιναν χθες στο δήμο και ουσιστηκάν πήγαν "κόντρα" στο δήμαρχο.
Στη δήλωση τους αναφέρεται
“Η σημερινή εξέλιξη δεν αποτελεί έκπληξη για τους πολίτες της Κυπαρισσίας, διότι η Δημοτική Αρχή περιχαρακωμένη πίσω από εξωθεσμικούς συμβούλους απώλεσε την επαφή με το λαϊκό αίσθημα, την καθημερινότητα και τελικά με την ίδια την κοινωνία.
Επανειλημμένα είχαμε επισημάνει το κενό αυτό.
Η βούληση συμμετοχής στα θεσμικά Όργανα του Δήμου, μοναδικό σκοπό είχε να αποκαταστήσει το έλλειμα αυτό και να δώσει ελπίδα και πνοή στους πολίτες, πολλοί από τους οποίους δικαιολογημένα αποστασιοποιήθηκαν λόγω αλαζονικών συμπεριφορών και πρακτικών.
Η θέση αυτή προέκυψε από τις παραπάνω ανεπάρκειες και πρακτικές στις οποίες δεν μπορεί κανείς πλέον να μένει αδιάφορος”.

Μια σκληρή δήλωση που όπως και να έχει βάζει νέα δεδομένα στον δήμο Κυπαρισσίας ..... καθώς πλέον η δημοτική αρχή φαίνεται να "ελεγχει" - όπως έδειξαν και οι δημαιρεσίες- μόνο πέντε από τους δέκα συμβούλους της και συνολικά πέντε από τους 17 που αποτελούν το δημοτικό συμβούλιο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails