Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Κουτάλι, φλυτζάνι ή κουβάς; Για κάνετε και εσείς το τέστ.

Ο επισκέπτης ενός ψυχιατρείου ρωτά τον αρχίατρο, ποιές δυνατότητες υπάρχουν για να ανακαλύψει κανείς αν κάποιος χρειάζεται εισαγωγή στο ψυχιατρείο.
«Είναι πολύ απλό» του λέει ο αρχίατρος,
«γεμίζουμε μια μπανιέρα με νερό. Μετά δίνουμε στον ασθενή ένα κουτάλι, ένα φλυτζάνι κι έναν κουβά και του λέμε να αδειάσει την μπανιέρα.»
«Ααα, κατάλαβα» λέει ο επισκέπτης «Ένα κανονικό άτομο θα έπαιρνε τον κουβά επειδή είναι μεγαλύτερος σε χωρητικότητα από το κουτάλι και το φλυτζάνι»…..
Δώστε την δική σας απάντηση , για να δείτε αν χρειάζεστε δωμάτιο με θέα και μετά πατήστε την συνέχεια για την απάντηση……

«Λάθος» απαντά ο αρχίατρος «Ένα κανονικό άτομο θα τραβούσε την αλυσίδα και θα έβγαζε το βούλωμα της αποχέτευσης»
«Θέλετε δωμάτιο με θέα;»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ....Ή ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Η ΑΠΟΡΟΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΤΩ....ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ Η ΣΤΑΘΜΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΟΥΒΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΕΚΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ..... ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ...ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΕΩΝ....ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΚΗΣ...

Related Posts with Thumbnails