Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

"Την είπε" ο Χατζηνικολάου στον Μάνεση.....

Παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση έκανε πριν λίγη ώρα ο Νίκος Χατζηνικολάου , με αφορμή το ρεπορτάζ της RealNews για την συνάντηση Καραμανλή - Καρατζαφέρη. Του την είπε για τις ερωτήσεις που έκανε λέγοντας ότι δεν προκύπτουν από το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Ο Μάνεσης έμεινε ψιλοκάγκελο , κάτι πήγε να πει .... ασεμε να ολοκληρώσω κ. συνάδελφε ύψωσε την φωνή ο Χατζηνικολάου και τον αποτελείωσε λέγοντας του ότι έχει διαβάσει μόνο τους τίτλους της εφημερίδας και όχι το ρεπορτάζ "είμαι σίγουρος για αυτό" είπε.
Στην συνέχεια από ότι είδαμε διάβασε στον αέρα σχεδόν όλο το ρεπορτάζ της εφημερίδας για να κρίνουν οι τηλεθεατές τις ερωτήσεις του όπως είπε ο Μάνεσης, ενώ ανέφερε ότι είχε κια εσωτερική πληροφόρηση από το ΛΑΟΣ. Ξαναπαρεμβαίνει ο Χατζηνικολάου και του λέει ότι δεν διάβασε την δική του στήλη που αναλύει το πρωτοσέλιδο τίτλο.
Με πίκρανε που είπατε έκανα άστοχες ερωτήσεις του είπε ο Μάνεσης , ζητώντας να το πάρει πίσω. Δες το βίντεο να δεις ότι έχω δίκιο του είπε ο Ν. Χατζ.
Σε όλα αυτά δεν έβαλα και τα "αγαπητέ συνάδελφε" , "είμαστε χρόνια φίλοι" , "σεβαστέ συνάδελφε" και άλλα τέτοια που αντάλλασσαν....
Αν είναι οι φίλοι και οι αγαπητοί πάντως να σου ρίχνουν τέτοιες μπηχτές τι να τους κάνεις τους εχθρούς .....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails