Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Μια μίζα μια viza μπερδευτήκαμε !!!


http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/04/viza.html


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για μένα και μόνο οι 2 Υποθέσεις Βατοπεδίου και Ζήμενς δείχνουν πολλά πράγματα:
Όπως έχω πει: "όταν ένα μοναστήρι-όσες και διασυνδέσεις να έχει- μπορεί διαχρονικά να "καβατζώνει" δημόσια διοίκηση, πολιτικούς και δικαιοσύνη, φαντάσου τι μπορεί να κάνει μια πολυεθνική που έχει πολύ μεγάλη δύναμη και όχι στο συμβολικό μόνο πεδίο.."
Και έρχεται και η Ζήμενς και το αποδεικνύει.
Υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες και διαχρονικές, για τις ποινικές, ούτε είμαι αρμόδιος, ούτε μπορώ με ότι κινείται στον τύπο να πω αυτός να πάει φυλακή.
Πολιτικά όμως έχω καταδικάσει ένα σύστημα, που δεν θέλει, ούτε προσπαθεί να ελέγξει χώρους και ανθρώπους που βρέθηκαν με δύναμη την οποία χρησιμοποιούν για να απομυζούν τον Λαό.
Σκέφτομαι ότι η διαχρονική χασούρα από τις μίζες της Ζήμενς συν την διαχρονική χασούρα από τα δώρα στο Βατοπέδι ξεπερνούν τα κάποια εκατομύρια ευρώ που προσπαθεί τώρα, εν όψει μείωσης του εθνικού χρέους, να μαζέψει το κράτος με πάγωμα μισθών, με άγρια έμμεση φορολογία και ξεχαρβάλωμα του κοινωνικού κράτους! ( Για πράδειγμα οι δάσκαλοι στα κρατικά ΙΕΚ πληρώνονται μετά 3 χρόνια, τι κίνητρο να έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Έχω μιλήσει για τα δεκάδες εκατομύρια χρέη του Κράτους προς τις δομές πρόληψης και αντιμετώπισης των Ναρκωτικών. Όλα αυτά είναι και κερατιάτικα που κατέληξαν στον νεποτισμό..)
Δεν είμαι ρομαντικός, η διαφθορά πάντα θα ελλοχεύει, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με τα χέρια ψηλά και τα πόδια ανοιχτά!
Έχουμε φτάσει να θεωρούμε δεδομένο ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να κερδίσει εκλογές αν δεν ενισχυθεί με επιχειρηματικά κεφάλαια, ή ακόμα ότι δεν μπορεί να πάει κόντρα στους "νταβατζήδες" γιατί θα το τελειώσουν με τους αργυρώνητους δημοσιογράφους. Άν ισχύει αυτό, γιατί τότε να μη σκεφτούν κάποιοι "κομματικοί κουμπάροι" να βάλουν πιο μέσα το χεράκι τους;

Related Posts with Thumbnails