Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Πάγωμα προσλήψεων σε Δημόσιο και ΟΤΑ λόγω εκλογών.

«Παγώνουν» οι προσλήψεις σε δημόσιο και ΟΤΑ μέχρι να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, που θα προκύψει από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Πλήρες «πάγωμα» των διαδικασιών και στο ΑΣΕΠ μέχρι να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν επιτρέπονται προσλήψεις στο δημόσιο και τους ΟΤΑ την προεκλογική περίοδο. Σύμφωνα με πηγές της ανεξάρτητης αρχής, εντός των αμέσως επόμενων ημερών αναμένεται η σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία θα απαγορεύονται όλες οι διαδικασίες που αφορούν προσλήψεις, όπως συνέβη και στις προηγούμενες εκλογές του 2007, ενώ σημειώνεται ότι..... εξαιρούνται προσλήψεις σε περίπτωση φυσικών καταστροφών κλπ.
Όπως έγινε γνωστό από το ΑΣΕΠ, το «πάγωμα» αφορά όλες τις διαδικασίες ακόμη και την έκδοση προσωρινών ή οριστικών αποτελεσμάτων ή και ενστάσεων που υποβάλλονται σε διαγωνισμούς.
Από την αρχή διευκρινίστηκε δε ότι όλες οι διαδικασίες «παγώνουν» από σήμερα, με τη θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών για την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/07/1711570.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails