Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Online το Monopoly City Streets από το Google Earth

Έχετε βαρεθεί το κλασσικό επιτραπέζιο; Από αύριο θα μπορείτε να παίξετε την ειδική online έκδοσή του, το Monopoly City Streets
Η Google σε συνεργασία με τη Hasbro ανέπτυξαν μια έκδοση του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της αύριο, 09/09/2009.
Η Hasbro ανέπτυξε μια δωρεάν, web-based έκδοση του παιχνιδιού, περιλαμβάνοντας κάθε γωνιά της Γης, μέσω του Google Earth και του Street View, με σκοπό να ...μετατραπεί ο πλανήτης σε ένα τεράστιο επιτραπέζιο.
Η Hasbro χαρακτηρίζει το Monopoly City Streets ως "ένα παιχνίδι κύριος στόχος του οποίου είναι η δημιουργία μιας αυτοκρατορίας κτιρίων, σε μια ασύλληπτη κλίμακα και με μόνο σκοπό να γίνετε ο σπουδαιότερος μεγαλοεπιχειρηματίας που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος".
Όπως και στην κλασσική έκδοση, οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν τις περιουσίες τους –παρόλο που στη συγκεκριμένη έκδοση μπορούν να κατασκευάσουν οτιδήποτε, από εξοχικά μέχρι ουρανοξύστες, κάστρα και σχολεία. Όλα αυτά, όπως είναι αναμενόμενο, κοστίζουν και κάθε παίχτης ξεκινά το παιχνίδι με $3 εκατομμύρια.
Όμως, αυτή η ενδιαφέρουσα έκδοση του κλασσικού παιχνιδιού δεν θα είναι διαθέσιμη εσαεί. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν την Street View έκδοση για διάστημα 4 μηνών, ξεκινώντας από αύριο. Όλο αυτό το εγχείρημα γίνεται ώστε η Hasbro να προμοτάρει το Monopoly City, την τρισδιάστατη έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού.

πηγη: http://www.pcw.gr/Article/Latest/Monopoly_City_Streets_Google_Earth_Street_View/179-4548.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails