Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Πατέρας

Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε! Ο Νικόλας Πατέρας βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους για την ήττα από τον Ολυμπιακό.
«Κατέβηκα μαζί σας για να αισθάνεστε ότι η διοίκηση είναι δίπλα σας για να σας ανεβάσω και αν χρειαστεί να σας προστατεύσω. Είστε απαράδεκτοι. Μετά το γκολ ήσασταν ανύπαρκτοι... …Τα Γιάννενα έχαναν 2-0 στο 80΄ και γύρισαν το ματς γιατί είχαν πάθος και καρδιά που εσείς δεν είχατε», τόνισε αρχικά εξαιρώντας τους Σισέ, Σιμάο και Τζόρβα.
Στη συνέχεια άφησε αιχμές κατά κάποιων παικτών: «Περιμένω από κάποιους να γίνετε οι ηγέτες και να το παίρνετε επάνω σας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είστε οι πιο καλοπληρωμένοι στην Ελλάδα και έχετε μια διοίκηση που σας προσέχει», πρόσθεσε.

«Ανταποδώσατε και σε εμάς και στον κόσμο πίκρα. Χάσατε πολύτιμους βαθμούς και χθες και με τον Αστέρα Τρίπολης. Στα επόμενα παιχνίδια θέλω μόνο νίκες. Όποιος δεν έχει τσαμπουκά να φύγει από την ομάδα τώρα. Συζητείστε με προπονητή τα λάθη και βρείτε λύση. Δεν σας παίρνει να απογοητεύσετε ούτε εμένα, ούτε τους φιλάθλους», κατέληξε

http://www.sport-fm.gr/article/206773

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails