Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Παπανδρέου - Σαμαράς Νέα γενιά πολιτικών....

Με την εκλογή του Σαμαρά - από ότι όλα δείχνουν- κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας και αυτό σε συνδυασμό με τον νυν πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Ο Παπανδρέου με νωπή τη ισχυρή λαϊκή εντολή προχώρα σε πολλές κινήσεις σε ότι αφορά την διακυβέρνηση , πολλά νέα και νεάρά πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα , πολλές νέες απόψεις , πολλές τομές σε απλά αλλά ουσιαστικά ζητήματα , που κάνουν στον απλό πολίτη κλικ, ότι κάτι διαφοερτικό συμβαίνει.
Από την άλλη ο Σαμάρας και αυτός ένας πολιτικός με έναν άλλο αέρα που δείχνει να φέρνει κάτι το καινούργιο στο δικό του πολιτικό χώρο.
Όπως όλα δείχνουν και οι ....δύο αυτοί πολιτικοί γεννούν πολλές προσδοκίες στον ελληνικό λαό για μια νέα διαφορετική πολιτική αντίληψη , προκειμένου να οικοδομηθεί ένα σύγχρονο δίκαιο και κοινωνικό κράτος.
Θα μου πείτε και ο Καραμανλής κάτι τέτοιο έδειχνε και θα συμφωνώσω , ξεκίνησε με τον ελληνικό λαό -άσχετα αν τον ψήφισε ή όχι - να προσδοκά πολλά από αυτόν , όμως την πάτησε και την πάτησε γιατί δεν βασίστηκε σε νέα πρόσωπα.
Προκειμένου να μην έχουν και οι Παπανδρέου - Σαμαράς την ίδια τύχη πρέπει να έχουν την θητεία Καραμανλή ως παράδειγμα προς αποφυγή.
Καθώς πλέον οι πολίτες έχουν πάρει το λόγω και την ευθύνη στα χέρια τους και όπως δείχνουν δεν αστειεύονται .....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails