Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2010

Διακοπή κυκλοφορίας των τρένων μεταξύ Λάρισας - Κατερίνης λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και αντίστροφα με τα τρένα του ΟΣΕ, καθώς από τις 6 το απόγευμα διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών, εξαιτίας τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας στη σήραγγα των Τεμπών.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διέταξε αμέσως όλες τις αμαξοστοιχίες που επρόκειτο να περάσουν από το σημείο να σταματήσουν, ενώ έχουν ειδοποιηθεί τόσο η Αστυνομία όσο και κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων του ΟΣΕ.
Ήδη, επιτόπου βρίσκονται άντρες των... ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας με εκπαιδευμένα σκυλιά για να ερευνήσουν την περιοχή.
Αργά το απόγευμα ήταν σταματημένες τρεις αμαξοστοιχίες προερχόμενες από Θεσσαλονίκη -στο Λιτόχωρο, στους Πόρους και στη Ραψάνη- και ένα τρένο καθηλωμένο στη Λάρισα, το οποίο κατευθυνόταν προς τη Θεσσαλονίκη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας της κατολίσθησης που σημειώθηκε τον περασμένο μήνα στα Τέμπη, με αποτέλεσμα να κλείσει η εθνική οδός, πολλοί ταξιδιώτες προτιμούν για τις μετακινήσεις τους τα τρένα του ΟΣΕ, καθώς είναι το πιο ασφαλές και σύντομο μέσο για να φθάσουν στον προορισμό τους. Σήμερα, λόγω και της αυριανής αργίας των Θεοφανίων, ο ΟΣΕ έχει ενισχύσει τις αμαξοστοιχίες του με επιπλέον βαγόνια για να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση θέσεων.

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails