Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Η απάντηση στους τρομοκράτες δόθηκε από τους Ευζωνες

Η απάντηση στο τρομοκρατικό χτύπημα έξω από την Βουλή δόθηκε από τους δύο ευζωνους σκοπούς στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Την ώρα που δύο νέοι απέδιδαν φόρο τιμής σε όλους του νεκρούς αυτής της χώρας , που τιμούσαν τον χώρο σύμβολο της δημοκρατίας μας , κάποιοι επέλεξαν να τοποθετήσουν μια βόμβα δίπλα τους , προφανώς σε ένα συμβολικό και μόνο χτύπημα αφού και η ισχύ του εκρηκτικού μηχανισμού ήταν μικρή. Οι εύζωνοι όμως αν και ειδοποιήθηκαν έγκαιρα από την αστυνομία δεν απομακρύνθηκαν από την θέση τους.
Μπορεί όσο συμβολικό να ήταν το χτύπημα των τρομοκρατών άλλο τόσο και ίσως περισσότερο συμβολικό είναι αυτό που έκαναν οι δύο αυτοί εύζωνοι , ίσως εξέφρασαν ένα ολόκληρο έθνος , ότι δεν λυγίζει δεν κάνει πίσω σε τέτοια χτυπήματα σε τέτοιες πρακτικές.
Στην συνέχεια ....έγιναν και ακουστήκαν δεκάδες δηλώσεις πολιτικών με κύριο σημείο αναφοράς ότι αυτό ήταν ένα χτύπημα στην δημοκρατία και ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται όπως είπε και ο πρωθυπουργός.
Αυτό όμως που όλοι αυτοί είπαν με λόγια μακριά από το συμβάν μπροστά από κάποια μικρόφωνα , οι δύο εύζωνοι το είπαν με την πράξη τους την ώρα του συμβάντος μπροστά στο συμβάν.
Για αυτό και τους αξίζει ιδιαίτερη τιμή …..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails