Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

5000 Αυστραλοί φωτογραφήθηκαν γυμνοί

Για το διάσημο αμερικανό φωτογράφο Σπένσερ Τιούνικ, γνωστό για τα γυμνά πορτρέτα του, περισσότεροι από 5000 άνθρωποι έβγαλαν τα ρούχα τους και πόζαραν πάνω στα σκαλιά της όπερας του Σίδνεϊ.
Οι διοργανωτές της συγκεκριμένης εκδήλωσης δεν περίμεναν ότι... τόσοι πολλοί Αυστραλοί θα ανταποκρίνονταν στο κάλεσμά τους. Μάλιστα, ανέμεναν περίπου τους μισούς.

Η φωτογράφηση είχε διοργανωθεί από τους υπεύθυνους της εκδήλωσης Sydney Gay and Lesbian Mardi Gras (αντίστοιχη του Gay Parade) το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Τιούνικ τόνισε ότι στη φωτογράφηση συμμετείχαν ομοφυλόφιλοι και ετεροφυλόφιλοι πολίτες, στέλνοντας το μήνυμα ότι οι Αυστραλοί «αγκαλιάζουν» την κοινωνία της ισότητας.

Στη φωτογράφηση συμμετείχαν άνθρωποι κάθε ηλικίας, οι οποίοι αψηφώντας την πρωινή δροσιά, κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση και να θέσουν σε δεύτερο πλάνο την εντυπωσιακή όπερα.

Ανάμεσα στα «μοντέλα» ήταν και μία έγκυος γυναίκα, η οποία αμέσως μετά πήγε στο μαιευτήριο για να γεννήσει αλλά και ένας γνωστός τηλεπαρουσιαστής δελτίου καιρού
http://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails