Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Θαμμένη σε κοτέτσι βρέθηκε σορός 39χρονου στην Δράμα που ειχε εξαφανιστεί. Συνελλήφθησαν οι δράστες.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας "Συνελήφθησαν χθες (21-6-2010) από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, στους Σιταγρούς Δράμας δύο ημεδαποί (ένας 20χρονος και μία 40χρονη), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κλοπή και παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ερευνών για την εξαφάνιση 39χρονου ημεδαπού κατοίκου Δράμας, (είχε δηλωθεί εξαφάνιση του την 10-06-2010) πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία, όπου διέμεναν οι ανωτέρω δράστες. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε σε ....ορνιθώνα της αυλής τους θαμμένο σε βάθος 1,5 μέτρου το πτώμα του εξαφανισθέντος.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 20χρονος συλληφθείς πριν ένα μήνα περίπου στραγγάλισε με σχοινί το θύμα.. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της 40χρονης προέβησαν στην ταφή του πτώματος. Οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους και ισχυρίστηκαν ότι προέβησαν σε αυτή για διαφορές που είχαν μεταξύ τους.
Επίσης, ο 20χρονος αφαίρεσε την κάρτα ανάληψης χρημάτων του θύματος, με την οποία πραγματοποίησε αναλήψεις χρηματικών ποσών.
Επιπλέον, στην αυλή της οικίας βρέθηκαν δύο φυτά κάνναβης, που καλλιεργούσαν από κοινού οι ανωτέρω δράστες, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails