Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Κινητοποιήσεις και πορεία στην Αθήνα την Πέμπτη για το Σιδηρόδρομο της Πελοποννήσου

«Να μην κλείσει ο σιδηρόδρομος στην Πελοπόννησο, να συνεχιστεί η λειτουργία του και να τεθεί από την πλευρά της Κυβέρνησης σαφές χρονοδιάγραμμα εκσυγχρονισμού του δικτύου».
Το μήνυμα αυτό θα στείλουν, την Πέμπτη 24 Ιουνίου στην Αθήνα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης , τα Εργατικά Κέντρα, τα Επιμελητήρια, οι οικολογικές κινήσεις και κάτοικοι της Πελοποννήσου.
Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας και όλοι οι.... φορείς του Νομού Μεσσηνίας, σε σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010 στην Καλαμάτα, αποφάσισαν:
• Συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 και ώρα 12.00 στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).
• Πορεία στη Βουλή και επίδοση ψηφίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής, στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και στους Προέδρους των Κομμάτων του Κοινοβουλίου και Ευρωκοινοβουλίου.

Σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ και Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Δράκος αναφέρει:
«Καλούμε όλους όσους πιστεύουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει ολοκληρωμένη και σωστή ανάπτυξη της Πελοποννήσου χωρίς σύγχρονο σιδηρόδρομο, να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης 24 Ιουνίου 2010 στην Αθήνα και στον αγώνα για να μην κλείσει ο σιδηρόδρομος στην Πελοπόννησο, να συνεχιστεί η λειτουργία του και να τεθεί από την πλευρά της κυβέρνησης σαφές χρονοδιάγραμμα εκσυγχρονισμού του δικτύου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails