Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Αποτελέσματα ειδικών μαθημάτων Πανελλαδικές 2010

Αύριο 12 Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα στα οποία διαγωνίστηκαν φέτος οι μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων

update

Μετά τις 7 το απόγευμα οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων 2010

46 σχόλια:

zoi είπε...

γνωριζουμε αν τα αποτελεσματα θα αναρτηθουν στο internet απευθειας οπως περσυ(πριν απο τα σχολεια αναρτηθηκαν περσυ) η θα πρεπει να παμε στα σχολεια απο το πρωι με το ενδεχομενο να μην αναρτηθουν?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 11.03 μμ 11/7. Μήπως ξέρει να μας πει κάποιος κάτι παραπάνω για τα ειδικά μαθήματα;

Ανώνυμος είπε...

τελικά θα μας πει κανένας για τα ειδικά μαθήματα.....? =//

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

την ίδια απορία έχω και εγώ..

Ανώνυμος είπε...

Πριν από λίγο μίλησα με το Υπ.Παιδείας και είπαν ότι το απόγευμα θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων στο internet και αύριο στα σχολεία.

Ελένη

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε δημοσιεύετε το σχόλιό μου; Το ξαναλέω λοιπόν:

Μίλησα με το Υπουργείο Παιδείας και είπαν ότι σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθούν στο internet τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων και αύριο στα σχολεία.

Ελένη

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια αν ηταν να αναρτηθουν σημερα δεν θα ειχε βγει καποια ανακοινωση απο το υπουργειο παιδειας??Ποσο ελεεινοι ειναι ολοι??Το λεω και δεν θα σταματησω να το λεω ποτε!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ!ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

...προφανως.ελλάδα.πηγε 12 η ωρα.

Ανώνυμος είπε...

προφανως ουτε το υπουργειο παιδειας δεν ξερει και για ακομα μια φορα δειχνει την ανευθυνοτητα του.διοτι ολα τα παιδια περιμεναν τα αποτελεσματα το σαββατο.θα μπορουσαν να βγαλουν μια ανακοινωση για την ακριβη ημερομηνια και για το που θα αναρτηθουν.δεν μπορουν να μας εχουν στο "περιμενε".αυτη την στιγμη παιζουν με την ψυχολογια μας αλλα για ακομα μια φορα λιγο φαινεται να τους νοιαζει...

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι δεν τους νοιάζει. Αν τους ένοιαζε θα είχαν κάνει μια επίσημη ανακοίνωση. Και ο υπάλληλος στο υπουργείο το είπε με αβεβαιότητα (γιατί σου λέει, αν δε γίνει έτσι όπως τα λέω, θα με κράξουν). Πάντως επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει πουθενά. Για ακόμα μία φορά παίζουν με την ψυχολογία μας.

Ελένη

Ανώνυμος είπε...

θα σκάσουμε μέχρι να βγούν...ουφ...

ειρήνη

Ανώνυμος είπε...

Τα θελω τωρα ρε παιδιααααα!!!!Βαρεθηκα με τον καθε μα...κα που ειναι στην εξουσια και παιζει με τον πονο μας..Παμε να λυσουμε την οικονομικη κριση!!χαχαχαχα!!καλο αστειο!!εδω δεν εχουμε λυσει αλλα και αλλα!!Μα...κες ειναι ολοι και δεν θα αλλαξουν ποτε.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος η κατάσταση.Κι εγώ είμαι από Κεφαλονιά και πάω σχολείο το πρωί μπας και δω χαΐρι αλλά τίποτα.Μου λέει η καθηγήτριά μου "Ε...ή σήμερα ή αύριο!"

Είναι ψυχοφθόρο το σπίτι τους μέσα!Τι μαλ..ες κάνουν;Τι μια λένε τις 10 την άλλη τις 12!Έλεος.

Σιγά μην αναρτηθούν το απόγευμα.Ποιος νομίζετε πως θα χάσει το μπανάκι του για να δουλέψει μετά το μεσημέρι στο υπουργείο;
Και πάλι όμως,μακάρι έστω το απόγευμα...Αλλά το υπουργείο μάλλον κλειστό θα ναι κείνη την ώρα...

Ανώνυμος είπε...

νταξει τι να λεμε τωρα ειναι ντροπη να μας ταλαιπωρουν ετσι!!...
please αμα προκυψει κατι νεο καντε ενα post εδω γιατι εκτος των αλλων σε ολοκληρο ιντερνετ μονο εδω βρηκα κι αλλα ατομα που να ψαχνουν τα αποτελεσματα......

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά άντε δηλαδή μας σκάσανε φέτος. Έχετε όλοι δίκιο και συμφωνώ με όλα όσα ειπώθηκαν παραπάνω. Υποτίθεται ότι θα καταθέσουμε και μηχανογραφικό μέχρι της 20 του μηνός. Δεν δικαιούμαστε λίγο χρόνο παραπάνω για να μελετήσουμε με τους γονείς/καθηγητές μας τις σχολές και να μας εξηγήσουν τα τμήματα για τα οποία ενδιαφερόμαστε...αλλά τι να κάνουμε...θα πρέπει να ακολουθήσουμε κι εμείς το πρότυπο του Έλληνα. Με άλλα λόγια; Όλα τα κάνουμε τελευταία στιγμή. Όσο και να θέλουμε να αλλάξουμε κάτι τέτοιο δεν θα μπορέσουμε ποτέ, όταν ειδικά έχουμε τόσο, μα τόσο ανεύθυνους πολιτικούς και απουσία συντονισμού της χώρας.

Παρεπιμτώντος, δεν ξέρω εάν έτυχε να δείτε στις ειδήσεις την ομιλία της Κ.Κανέλλη για το ασφαλιστικό αλλά εάν δεν την είδατε θα σας συνιστούσα να σπεύσετε να την δείτε! Αν και δεν ασχολούμαι με την πολιτική, ούτε υποστηρίζω κάποιο συγκεκριμένο κόμμα, όταν μιλάει η Κανέλλη κάθομαι προσεκτικά και ακούω τις σκέψεις της. Είναι η μόνη πολιτικός που πραγματικά λέει τα πράγματα όπως είναι. Είναι η μόνη που δεν διαβάζει τα χαρτιά που ''κάποιοι'' της έχουν γράψει για να τα μεταδώσει στο λαό! Γιατί πράγματι οι πολιτικοί σήμερα είναι αγγελιαφόροι ''κάποιων'', όπως εμείς οι απλοί πολίτες είμαστε υποχείρια των πολιτικών, έτσι κι αυτοί είναι υποχείρια κάποιων ανώτερων που τους κατευθύνουν! Θέλω, λοιπόν, να καταλήξω ότι η Κανέλλη είναι η μόνη που εκφράζει ελεύθερα και χωρίς να φοβάται τα συναισθήματά της, δεν ελέγχεται από κανέναν και δεν την σταματάει τίποτα. Ο σύνδεσμος στον οποίο μπορείτε να δείτε την ομιλία είναι ο εξής: http://aliartos-city.blogspot.com/2010/07/blog-post_9139.html . Αξίζει συγχαρητήρια!

Ίσως να είναι λίγο άσχετη η ιστοσελίδα, στην οποία κάνω αυτές τις σκέψεις αλλά πραγματικά ήταν αυθόρμητες. Ωστόσο νομίζω ότι αξίζει γιατί οι έστω αυτοί λίγοι που θα διαβάσουν τις σκέψεις μου θα καταλάβουν τι και πώς νιώθω για την πατρογονική μου εστία, την ''τιμημέμη'' Ελλάδα και νομίζω ή καλύτερα ελπίζω πως μερικοί από εσάς, τους συμμαθήτες μου, θα ευαισθητοποιηθούν και είτε θα προσπαθήσουν να αλλάξουν το κατεστημένο, είτε τουλάχιστον θα αφυπνηστούν! Γιατί κάθε Έλληνας που σκέφτεται το μέλλον του και βλέπει μία χώρα, η οποία συνεχώς χειροτερεύει, πρέπει να κάνει κάτι για να την αλλάξει!

Εγώ ,λοιπόν, αυτό μπορώ να κάνω στη θέση που βρίσκομαι τώρα...να περιμένω τα αποτελέσματα των Αγγλικών και να εκφράζω τις σκέψεις μου.

Υπομονή παιδιά,
Ηλίας.

Υ.Σ:εάν για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί ο σύνδεσμος που σας έδωσα μπορείτε απλά να γράψετε στο Google.gr/com ''ομιλία Κανέλλης''.

Ανώνυμος είπε...

ντα3ει τι να λεμε τωρα τρελη ταλαιπωρια κ αγωνια!!
ελεος...
PLEASE!! οτι νεο προκυψει καντε ενα post εδω !!
σε ολοκληρο ιντερνετ μονο εδω βρηκα κι αλλουσ να ψαχνουν τα αποτελεσματα...

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΣ ΤΟ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ!!

Ανώνυμος είπε...

οταν λες προσβασιμα στο διαδικτυο ?
στο site του υπουργειου ??
οπως κ με τις πανελληνιες?
μακαρι παντως....

Ανώνυμος είπε...

paidia eytuxws p brika bika edw tuxaia gt akoma 8a perimena..kaneis dn 3erei t gnt..g n doume lpn an 8 boresoume n doume t apotelesmata sto internet..an kapios t dei t apogeuma as steilei link..oloi agwnioume..euxaristw :)

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι ρε φιλε...μακαρι...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
www.ypepth.gr/efarmoges/eid_vathm

Ανώνυμος είπε...

k egw p prospa8w n parw thl apo t prwi st upourgeio alla olo milane...!!!den perimenw n t shkwsun..alla den ts endiaferei h agwnia mas!!!k fsk den perimenw n vgun t apotelesmata sts 7 p sas eipan...gt polu apla einai logiaaa!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδια ποια ειναι η ιστοσελιδα που θα αναρτηθουν τα αποτελεσματα στα αγγλικα το απογευμα;(μακαρι..)

Ανώνυμος είπε...

Τι γελειοι... δινουμε μηχανογραφικα χωρισ να ξερουμε τα ειδικα μαθηματα... που στην πραξη ειναι πιο σημαντικα απο τα αλλα μαθηματα... ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά από πολλή προσπάθεια μόλις επικοινώνησα με το τμήμα εξετάσεων του υπουργείου και μου είπαν ότι αν προλάβουν θα τα αναρτήσουν απόψε γύρω στις 8μμ στο internet αλλιώς αύριο το πρωί θα είναι και στο internet και θα τα στείλουν και στα σχολεία.

Ανώνυμος είπε...

A!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ "ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ" ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ "ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ"

Ανώνυμος είπε...

re paidia authn tn ictoselida emena dn mou thn emfanizei..cigoura 8a vgoun ekei?

Ανώνυμος είπε...

Ας ελπίσουμε ότι η αγωνία όλων θα τελειώσει σήμερα το βράδυ και δε θα παραταθεί κι άλλο. Γιατί στην αρχή είπανε το απόγευμα γενικά και αόριστα, μετά το κάνανε 7.00μμ και τελικά 8.00μμ και αν προλάβουν ή αλλιώς αύριο το πρωί. Ούτε κι αυτοί δεν ξέρουν τι θα γίνει τελικά και παίζουν με τα νεύρα μας. Κανένας αρμόδιος καλέεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω καταλάβει ότι παίζουν με τα νευρά και τις αντοχές μας! Αίσχος! Αύριο γίνεται κατάθεση μιχανογραφηκών και εμείς δεν ξέρουμε ακόμη τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων!! Εντάξει το σύστημα έχει συνηθήσει να μας απογοητεύει!!!

Ανώνυμος είπε...

a x r i s t o i!!!!exoume pethani ap tin agonia k aftoi kathonte k 3inonte!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ. ΒΓΑΛΑΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

παλι καλα που μπηκα εδω εστω και τυχαια πληροφορηθηκα ..γιατι ολοι γαμωτο ειναι στον κοσμο τους?εμεισ παλευουμε να μαθουμε και αυτοι απτοητοι παιζουν μαζι μασ?ως ποτε πια?αυτο το αγχος που περασαμε φετος να παει και να μην γυρισει..με ολουσ τους ασχετους που εχουμε μπλεξει..!

Ανώνυμος είπε...

AN ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ GOOGLE Βαθμολογιες ειδικων μαθηματων ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ Σ'ΕΝΑ SITE ΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ INTERNET ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Αθήνα, 12 Ιουλίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι βαθμολογίες των υποψηφίων στα ειδικά μαθήματα θα είναι διαθέσιμες στους ενδιαφερομένους από απόψε το βράδυ μετά τις 7:00 μ.μ. στην ιστοσελίδα: http://www.ypepth.gr/efarmoges/eid_vathm.php, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους Ελληνικούς χαρακτήρες.

Ανώνυμος είπε...

ελεος!το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να ελπισουμε οτι θα μας λυπηθουν και θα σκεφτουν λιγο την αγωνια μας!και υπομονηηηηηη

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω ενημερωθηκα και επισημα..τωρα το αγχος κορυφωνεται..ευχομαι καλη επιτυχια σε ολουσ μας γιατι πραγματικα την χρειαζομαστε μετα απο μια τετοια δυσκολη χρονια!! καλα αποτελεσματα ;΄)

kosmosnews είπε...

ΠΑΙΔΙΑ 7 ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΓΩΝΙΑ ΤΕΛΟΣ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE TOY ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΑΣ

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΤΟ SITE EINAI
http://www.ypepth.gr/efarmoges/eid_vathm.php

Ανώνυμος είπε...

Καλά αποτελέσματα σε όλους παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Ας ελπίσουμε ότι τώρα που το ανακοινώσανε και επίσημα θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και δε θα πέσει το σύστημα ως δια μαγείας επειδή θα έχουνε μπει όλοι αυτοί που αγωνιούν όλες αυτές τις μέρες για τα αποτελέσματα, γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

Ανώνυμος είπε...

ante epitelous...paidia chmera meta tic 7..kala apotelesmataaaa..
:)

studentgoingcrazy είπε...

Μακάρι να βγουν στις 7..μου εχουν σπάσει τα νεύρα...από το μεσημέρι είμαι στον υπολογιστή και περιμένω να πάει 7!!!για να αρχίσω να σκέφτομαι και το μηχανογραφικό μετά...καλά μας αποτελέσματα

kosmosnews είπε...

παιδεια η σελίδα του υπουργείου άνοιξε μπορειτε να δειτε τα αποτελέσματα

Ανώνυμος είπε...

paidia sos..exw xasei to kartelaki pou grafei ton kwdiko gia tis panellinies..twra 8elw na dw sto internet gia ta apotelesmata kai gia na vrw to onoma m prepei na grapsw ton kwdiko...TI NA KANW?????

Ανώνυμος είπε...

πως πηγατε παιδια??

Related Posts with Thumbnails