Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Σύσκεψη στη νομαρχία Μεσσηνίας για την επίταξη της χρήσης των φορτηγών δημόσιας χρήσης

Σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010, με βάση την 37223/3544/28-7-2010 ΚΥΑ και 37269/3545/28-7-2007 ΥΑ του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, πραγματοποιήθηκε, υπό την προεδρία του Νομάρχη Μεσσηνίας κ. Δημήτρη Δράκου, σύσκεψη με θέμα «Επίταξη της χρήσης των φορτηγών δημόσιας χρήσης αυτοκινήτων και των προσωπικών υπηρεσιών των ανά την Χώρα ιδιοκτητών και των οδηγών τους».
Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος, ο Δ/ντης Γραφείου Νομάρχη κ. Τσιμόγιαννης, ο Γενικός Γραμματέας ΝΑ Μεσσηνίας κ. Σαμέλης ο.. Δ/ντης ΑΤ Καλαμάτας κ. Καραγιώργης, ο αναπληρωτής Δ/ντη ΑΤ Καλαμάτας κ. Γεωργόπουλος, ο προϊστάμενος Δ/νσης Μεταφορών ΝΑΜ κ. Εξηνταβελόνης, η Δ/ντρια Διοίκησης Οργάνωσης και Πληροφορικής κα Καλλιμόρου, ο προϊστάμενος ΠΣΕΑ ΝΑΜ Ταξίαρχος κ. Τασούλας, ο προϊστάμενος τμήματος Πολιτικής Προστασίας κ. Κοβάτσης και ο υπάλληλος Δ/νσης Μεταφορών κ. Λυμπερέας.
Εισηγητικά ο κ. Τσιμόγιαννης παρουσίασε την ανάλυση των ανωτέρω αποφάσεων που προβλέπουν την έκδοση «Φύλλων επίταξης» και την επίδοσής τους στους ιδιοκτήτες των φορτηγών δημόσιας χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων.
Στη συνέχεια ο κ. Νομάρχης έδωσε την εντολή για την άμεση και ορθή εφαρμογή των όσων προβλέπονται από την ανωτέρω ΥΑ.
Οι οδηγίες της ΥΑ προβλέπουν τη συμπλήρωση των «Φύλλων Επίταξης Προσωπικών Υπηρεσιών» για τους ιδιοκτήτες και τους οδηγούς και των «Φύλλων Επίταξης» για τα οχήματα, από την υπηρεσία Μεταφορών ( Δ/νση – τμήματα – γραφεία) της ΝΑΜ. Στη συνέχεια τα συμπληρωμένα φύλλα επίταξης θα αποσταλθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας προκειμένου να εκδοθούν τελικώς από την υπηρεσία αυτή. Η Αστυνομική Διεύθυνση θα είναι, πλέον, αρμόδια για την περαιτέρω διεκπεραίωση της διαδικασίας επίδοσης των φύλλων επίταξης.
Στη ΝΑΜ ήδη συγκροτήθηκαν ομάδες εργασίας στη Δ/νση Μεταφορών για τη συμπλήρωση των φύλλων επίταξης και θα είναι σε συνεργασία με την Αστυνομική Δ/νση Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails