Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Συμπαράσταση Γόντικα στους απεργούς ιδιοκτήτες ΔΧ φορτηγών

Ο Νίκος Γόντικας υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση επισκέφθηκε τους συγκεντρωμένους στον κόμβο της Νεστάνης ιδιοκτήτες φορτηγών Δ Χ, που συνεχίζουν τον αγώνα με βασικό αίτημα να μην περάσει το νομοσχέδιο που στο όνομα της "απελευθέρωσης" παραδίδει τη μεταφορά στο μεγάλο κεφάλαιο.
Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την αγωνία τους το φόβο τους και το άγχος τους για το μέλλον, για το αν θα έχουν αύριο δουλειά, αν θα.... «επιβιώσουν»
Ο Νίκος Γόντικας εξέφρασε τη συμπαράσταση στον αγώνα να διατηρήσουν τη δουλειά τους και τόνισε ότι με το νομοσχέδιο για τη λεγόμενη απελευθέρωση, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη σύμφωνη γνώμη της ΝΔ και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου έρχεται να υλοποιήσει τις ευρωπαϊκές οδηγίες που θα οδηγήσουν στην εξόντωση των αυτοαπασχολούμενων στη μεταφορά.
Παράλληλα συζήτησε μαζί τους για το σύνολο της αντιλαϊκής - φιλομονοπωλιακής πολιτικής που θέλει να παραδώσει ολόκληρους κλάδους, μαζί και τη μεταφορά, στο μονοπωλιακό κεφάλαιο .
Τους Κάλεσε να βγάλουν συμπεράσματα, να καταλάβουν ότι με τη σημερινή πολιτική η κατάσταση θα χειροτερεύει καθημερινά. Γι' αυτό να παλέψουν μαζί με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα για το δικαίωμα και τη δυνατότητα να διαφεντεύουν προς όφελος όλου του λαού τον πλούτο που παράγουν, για άλλο δρόμο ανάπτυξης και εξουσίας, που θα έχει ως σκοπό την ευημερία του λαού.
Να υπερψηφίσουν στις εκλογές του Νοέμβρη τα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, που στηρίζει το ΚΚΕ, με υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον Νίκο Γόντικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails