Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Κατεβάζουν ρολά τα βενζινάδικα .... συνεχίζουν οι οδηγοί φορτηγών βυτιοφόρων

Με λουκέτα απειλούν οι βενζινοπώλες σε πολλούς νομούς της χώρας, αντιδρώντας στην επιβολή πλαφόν στις τιμές των καυσίμων που ανακοίνωσε τη Δευτέρα, το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Εν τω μεταξύ, οι μεταφορείς που πολιορκούν από χθες, Δευτέρα, την Αθήνα παρατάσσοντας εκατοντάδες φορτηγά στις εθνικές οδούς σχεδιάζουν να μεταθέσουν για σήμερα, Τρίτη, την προγραμματισμένη μηχανοκίνητη πορεία τους προς τη Βουλή.

Προς το παρόν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης είναι παραταγμένα 37 φορτηγά, στην... εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος Χαϊδαρίου, Ασπροπύργου, Σκαραμαγκά και στα διόδια της Κορίνθου 169 οχήματα, ενώ στον παράδρομο της παραλιακής στο ύψος του ΣΕΦ βρίσκονται παραταγμένα 18 φορτηγά.

Οι πρατηριούχοι που κατεβάζουν ρολά υποστηρίζουν ότι οι τιμές πλαφόν είναι σημαντικά χαμηλότερες από την τιμή που αγοράζουν από τις εταιρίες εμπορίας, με αποτέλεσμα η πώληση καυσίμων να είναι ασύμφορη για τις επιχειρήσεις τους, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης προχώρησε στην επιβολή πλαφόν μέχρι την Κυριακή, μετά από καταγγελίες καταναλωτών για αδικαιολόγητες τιμές στα καύσιμα τις προηγούμενες ημέρες.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails