Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Τραγωδία με 3 νεκρούς από κατάρρευση σπιτιού στην Έδεσσα

Σε ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε η κατάρρευση τμήματος του παλιού σπιτιού την ώρα που γίνονταν εργασίες αναστήλωσης, στο συνοικισμό «Βαρόσι» της Έδεσσας… Μέσα σε λίγες ώρες, άφησαν την τελευταία τους πνοή άλλα δύο από τα τέσσερα άτομα που καταπλακώθηκαν από όγκους πέτρας και χώματος, ανεβάζοντας σε τρεις τον αριθμό των νεκρών!
Αρχικά είχε ανασυρθεί νεκρός ένας 41χρονος Αλβανός εργάτης, που είχε... βρεθεί θαμμένος κάτω από πέτρες οι οποίες τον καταπλάκωσαν την στιγμή που έκανε διάλειμμα. Η 66χρονη γυναίκα εκ των ιδιοκτητών του κτιρίου ξεψύχησε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, ενώ πριν από λίγες ώρες υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του και ο δεύτερος Αλβανός εργάτης, ηλικίας 42 χρόνων!

Άλλος ένας άνδρας 41 χρόνων, συνιδιοκτήτης του κτιρίου, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Έδεσσας, σοβαρά τραυματισμένος αλλά σε σταθερή κατάσταση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την τρίτη εκ των συνιδιοκτητών του διώροφου σπιτιού, μία 37χρονη γυναίκα που ήδη παραπέμφθηκε στην εισαγγελία Έδεσσας, ενώ ευθύνες αναμένεται να αποδοθούν στον εργολάβο που είχε αναλάβει την αναστήλωση.
www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails