Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Σε ίδρυση κόμματος θα προχωρήσει ο Αλέκος Αλαβάνος

Στην επιβεβαίωση ότι θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος για να καλύψει «το κενό που υπάρχει σήμερα, γιατί τα υπάρχοντα σχήματα δεν μπορούν να εκφράσουν σήμερα αυτό που ευαγγελίζεται η Αριστερά», προχώρησε ο Αλέκος Αλαβάνος στη συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ - ΜΠΕ.
Αναφερόμενος στις αυτοδοιητητικές εκλογές, είπε ότι η δυνατότητα να σημειωθεί μια ήττα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, για να οδηγηθεί η χώρα σε εθνικές εκλογές, αποτελεί αισιοδοξία, αποτελεί ελπίδα.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, επικεφαλής του... συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική», υποστηρίζοντας ότι είναι καλύτερα να πέσει αυτή η κυβέρνηση, με νόμιμες διαδικασίες, χωρίς να χρειασθεί να φθάσουμε σε αγριότητες ή ακραίες καταστάσεις, όπως συνέβη σε άλλες χώρες που είχαν υπαχθεί στο ΔΝΤ.

Ωστόσο, εξέφρασε την εντύπωσή του, γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν ρώτησε αυτό που προβληματίζει τους διεθνείς αναλυτές, αν πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση και αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική» χαρακτήρισε καρικατούρα το νέο νόμο για την τοπική Αυτοδιοίκηση, επισημαίνοντας ότι έχουν γελοιοποιήσει τον «Καλλικράτη», ενώ τόνισε ότι ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, αν δεν έχει τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα να συγκρουσθεί με την κυβέρνηση, θα είναι απλώς ένας διοικητικός υπάλληλος.

www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails