Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Περίεργη καταγγελία για αρπαγή στο δήμο Νέστωρος

Μια περίεργη υπόθεση αρπαγής για οικονομικές διαφορές, με θύμα έναν 32χρονο από τον δήμο Νέστωρος Μεσσηνίας ερευνά η Ασφάλεια Καλαμάτας. Το θύμα επέστρεψε στο σπίτι του αλλά, παρά το γεγονός ότι ένας από τους δράστες έχει συλληφθεί, αρνείται να κατονομάσει τον «εγκέφαλο» της αρπαγής του τον οποίο γνωρίζει! Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας συγγενής του θύματος ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων ότι τρεις άνδρες έβαλαν με το ζόρι τον 32χρονο σε... ένα αυτοκίνητο το οποίο οδήγησε ένας από αυτούς, ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν με διαφορετικά αυτοκίνητα!

Μετά από έρευνες, το ένα από τα τρία αυτοκίνητα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στην εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, έξω από την Τρίπολη. Πάνω στον 41χρονο οδηγό του από την Αθήνα, βρέθηκε ένα πιστόλι των 22 mm με πέντε σφαίρες για το οποίο δεν είχε άδεια κι έτσι συνελήφθη. Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας όπου προσήχθη, ο άνθρωπος που κατήγγειλε την αρπαγή τον αναγνώρισε ως έναν από τους δράστες… Όμως, λίγες ώρες αργότερα, το θύμα της αρπαγής επικοινώνησε τηλεφωνικά με το συγγενή του και του είπε ότι είχε επιστρέψει σώος στο σπίτι του.

Ο 32χρονος αποκάλυψε ότι οι άγνωστοί του δράστες ενεργούσαν για λογαριασμό ενός γνωστού του με τον οποίο έχει οικονομικές διαφορές και τον οδήγησαν στην Αθήνα όπου ο «εγκέφαλος» έδωσε τηλεφωνικά εντολή να γυρίσουν πίσω! Η υπόθεση, μετά την παραπομπή του 41χρονου ενόπλου στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας, βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή. Ωστόσο, πώς να προχωρήσει η έρευνα από την στιγμή που το θύμα δεν κατονομάζει τον άνθρωπο που κινούσε τα νήματα;

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails