Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

Στιγμές αγωνίας για την Νάντια Γιαννακοπούλου όταν πήρε φωτιά το αυτοκίνητο της

Στιγμές αγωνίας για την έγκυο βουλευτή και σύζυγο του ηθοποιού Μάξιμου Μουμούρη
Μια άσχημη εμπειρία που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή της είχε χθες το πρωί η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας. Η σύζυγος του Μάξιμου Μουρμούρη, που διανύει τον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης της, οδηγούσε το αμάξι της με συνεπιβάτη την αδερφή της, όταν σε ένα φανάρι αντιλήφθηκαν ότι έβγαιναν καπνοί από το όχημα. Παρά το γεγονός ότι οι δείκτες του οχήματος έδειχναν ότι η θερμοκρασία ήταν.... σε φυσιολογικά επίπεδα, το αμάξι λίγα λεπτά αργότερα κυριολεκτικά τυλίχθηκε στις φλόγες.

«Ήμουν σοκαρισμένη, ενώ η αδερφή μου φώναζε: “Νάντια, βγες τώρα από το αυτοκίνητο, θα καούμε ζωντανές!”», εξομολογείται στην Espresso η βουλευτής. Ευτυχώς τόσο εκείνη, όσο και η αδερφή της, κατάφεραν να βγουν από το αμάξι χωρίς να πάθουν κάτι σοβαρό. Μια γυναίκα που είχε μαγαζί εκεί κοντά τις βοήθησε να συνέλθουν από το αναπάντεχο γεγονός. Φυσικά, το γεγονός σόκαρε την Γιαννακοπούλου, η οποία φοβήθηκε για το μωρό που έχει στην κοιλιά της.

Αργότερα, κάλεσαν την πυροσβεστική και την αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε ο σύζυγός της και ηθοποιός, Μάξιμος Μουμούρης. Η επίσκεψη της στο γυναικολόγο ευτυχώς δεν έδειξε κάποια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη, ενώ ο γιατρός της συνέστησε ξεκούραση και ηρεμία.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το αμάξι είχε πρόσφατα πάει για service, όπου δεν έγινε διαπίστωση κάποιου τεχνικού προβλήματος. Όπως ενημέρωσαν αργότερα το ζευγάρι, είχε κοπεί το σωληνάκι της βενζίνης και έτσι δημιουργήθηκε το πρόβλημα.

www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails