Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Και νέα... νυχτοπερπατήματα Γκοβού

Οι προκλήσεις της νυχτερινής ζωής της Αθήνας είναι, φαίνεται, πολύ έντονες για τον Σίντνεϊ Γκοβού για να μπορέσει να τηρήσει την υπόσχεσή του ότι θα κόψει τα... νυχτοπερπατήματα!

Όπως γράφει η εφημερίδα "Goal", ο Γάλλος σταρ «συνελήφθη» και πάλι να ξενυχτάει τα ξημερώματα της Κυριακής και πλέον το διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό είναι πιο κοντά από ποτέ...

Αν και στην πρόσφατη απολογία του για τα προηγούμενα ξενύχτια του (τα οποία τους είχαν κοστίσει πρόστιμο 50.000 ευρώ), ο Γάλλος επιθετικός είχε ζητήσει συγνώμη τονίζοντας πως θα ήταν πλέον τύπος και... υπογραμμός, λίγες ώρες μετά τη «γκέλα» των «πρασίνων» με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ (όπου ο ίδιος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, έχοντας κινηθεί και πάλι σε... ρηχά νερά), ο Γκοβού «πιάστηκε» να νυχτοπερπατά σε κέντρο διασκέδασης, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όντας ξανά σε αρκετά... εύθυμη κατάσταση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος επιθετικός αποχώρησε λίγο μετά τις 5.30, ενώ στις 11 το πρωί είχε προπόνηση στην Παιανία, στην οποία μάλιστα επικαλέστηκε ενοχλήσεις στον γλουτό και δεν γυμνάστηκε!

Για το θέμα είναι ενήμεροι (κι έξω φρενών) οι διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ και θεωρείται δεδομένο πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθεί εκ νέου σε απολογία, ενώ θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για να λυθεί το συμβόλαιό του...

Θυμίζουμε ότι ο Γκοβού έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό με τις απολαβές του να ξεπερνούν συνολικά τα 5 εκατομμύρια ευρώ.
www.protothema.gr/sports/article/?aid=90953

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails