Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτη τραγωδία Τη βίασαν και τη σκότωσαν στο μήνα του μέλιτος!

Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα για ένα νιόπαντρο ζευγάρι από τη Βρετανία, τον 30χρονο εκατομμυριούχο Shrien Dewani και την 28χρονη σύζυγο του Anni Dewani. Παντρεμένοι μόλις λίγες εβδομάδες, αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι του μέλιτος στο Cape-Town, στην Αφρική.
Έχοντας συμπληρώσει μόλις δυο ημέρες παραμονής στη χώρα, αποφάσισαν να βγουν από το ειδυλλιακό ξενοδοχείο που διέμεναν, να νοικιάσουν ένα ταξί και να εξερευνήσουν την πιο «άγρια» πλευρά της πόλης. Ωστόσο, η εξερεύνηση τους αυτή κατέληξε σε... τραγωδία μιας και κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, τους επιτέθηκαν ένοπλοι.
Ο 30χρονος Shrien περιγράφει συγκλονισμένος: «με το που σταμάτησε το ταξί στα φανάρια, δυο ένοπλοι αφρικανοί μας έσπασαν τα τζάμια με τα όπλα τους».Οι ένοπλοι στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο ταξί, κρατώντας ομήρους το νιόπαντρο ζευγάρι. Ο Shrien συνεχίζει: «τους παρακάλεσα να μην πειράξουν την Anni και να μην με χωρίσουν από τη γυναίκα μου». Τότε οι ένοπλοι του υποσχέθηκαν ότι δεν θα της κάνουν κακό, και τον πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο σε κάτι χωράφια , κρατώντας μαζί τους την Anni.


Πολλές ώρες αργότερα, επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι του επιχειρηματία. Οι ένοπλοι όχι μόνο δεν άκουσαν τα παρακάλια του, αλλά δολοφόνησαν την άτυχη γυναίκα με τρεις σφαίρες στο στήθος. Και δυστυχώς δεν σταμάτησαν εκεί, αφού πριν την δολοφονήσουν, την βίασαν κιόλας.


Τραγική ειρωνεία στην όλη υπόθεση ότι μόλις πριν λίγες ώρες, το νιόπαντρο ζευγάρι απολάμβανε το μήνα του μέλιτος του σε μια πιο ασφαλή μεριά της πόλης. Ο Shrien που θυμάται αυτές τις ευχάριστες στιγμές, δεν μπορεί ακόμα και σήμερα να πιστέψει τι έχει συμβεί: «ήταν ένα υπέροχο απόγευμα. Περπατήσαμε στην παραλία και δειπνήσαμε στη θάλασσα». Ωστόσο, δεν σταματά να νιώθει τύψεις για το θάνατο της γυναίκας του, καθώς όπως λέει «Είμαι άχρηστος. Δεν μπόρεσα να τη βοηθήσω».


Η Αφρικανική αστυνομία δήλωσε ότι θα κινήσει γη και ουρανό για να συλλάβει τους δράστες. Μέχρι στιγμής πάντως, κανείς δεν έχει συλληφθεί.
www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails