Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Αρχιπυροσβέστης έφυγε για άδεια και γύρισε… transsexual!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι πυροσβέστες ενός σταθμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Αγγλία όταν ο αρχηγός τους 45χρονος Πολ Κάνινγκ γύρισε από άδεια ως… transsexual!
Η απίστευτη και όμως αληθινή ιστορία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Sun απ’ όπου και η φωτογραφία του πρώην Πολ και... νυν Τζέσικα Κάνινγκ!
Ο 45χρονος αρχιπυροσβέστης έλειπε σε άδεια πέντε εβδομάδων και όλοι περίμεναν να τον καλωσορίσουν όταν θα επέστρεφε. Αντ’ αυτού, όμως, είδαν μια γυναίκα, που «έφερνε» ελαφρώς σε αυτόν, να μπαίνει στο σταθμό και να τους λέει ότι είναι ο αρχηγός τους: «Θα με φωνάζετε Τζέσικα από τώρα και στο εξής» τόνισε μπροστά στους πυροσβέστες που είχαν μείνει με ανοικτό το στόμα!


Αυτό δεν ήταν παρά μόνο η αρχή στις εκπλήξεις που πήραν οι πυροσβέστες του σταθμού, αφού λίγες μέρες μετά τους κάλεσε σε συνάντηση το τμήμα προσωπικού της αρχηγείων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγγλίας. Ο λόγος; Να τους ενημερώσει ότι θα μπορούσαν να υποστούν πειθαρχικές κυρώσεις εάν δεν σεβαστούν την απόφαση τους αρχηγού τους και δεν τον φωνάζουν «Τζέσικα»! Μάλιστα παρακολούθησαν και σεμινάριο συμπεριφοράς απέναντι σε transsexual!


«Εάν αυτό τον κάνει ευτυχισμένο, από τώρα και στο εξής είναι η Τζέσικα για εμάς» δήλωσαν (θέλουν δε θέλουν εδώ που τα λέμε..) οι πυροσβέστες για τον αρχηγό τους!


Όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, ο 45χρονος αρχιπυροσβέστης ήταν παντρεμένος παλαιότερα και έχει ένα παιδί, ενώ είναι ομοφυλόφιλος τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια. Επισημαίνει, μάλιστα, ότι κατά την άδεια του ήθελε να κάνει ολοκληρωτική αλλαγή φύλου αλλά οι γιατροί του είπαν να ζήσει σα γυναίκα για 18 μήνες πρώτα και μετά να το κάνει!

WWW.STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails