Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΝΕΩΤΕΡΑ ...ΓΙΑ ΤΑ 15 ΕΚ. ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ 1300 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ...ΑΠΟ ΤΗΝ New York Life Insurance Company

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ...

Η ασφαλιστική εταιρεία New York Life Insurance Company άρχισε να πουλά ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής στην Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1882. Ωστόσο, λόγω της αναταραχής που προκλήθηκε από το ξέσπασμα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η New York Life σταμάτησε να πουλά ασφαλιστήρια συμβόλαια στην Ευρώπη και στην Οθωμανική Αυτοκρατορία μετά το 1914.Διάφορες αναφορές και άλλες πηγές δείχνουν ότι πολλά άτομα ελληνικής καταγωγής που ζούσαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία όταν ξέσπασε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος εκτοπίστηκαν ή αφανίστηκαν κατά την περίοδο από το 1915 έως το 1923.Επειδή η New York Life είναι δεσμευμένη να ενεργεί με βάση το βέλτιστο συμφέρον των ασφαλισμένων της, η New York Life ερεύνησε τα αρχεία της για να εντοπίσει όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής που εκδόθηκαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία πριν το 1915 σε άτομα ελληνικής καταγωγής. Η New York Life κατέβαλε τις παροχές για πολλά από αυτά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια. Ωστόσο, η New York Life δεν έλαβε αξιώσεις και συνεπώς δεν κατέβαλε παροχές ή την αξία σε μετρητά για ορισμένα από αυτά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια, τα οποία αναφέρονται ως "Ελληνικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια".Για να ενθαρρύνει τις αξιώσεις σχετικά με τα Ελληνικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια, η New York Life δημιούργησε το Πρόγραμμα Ελληνικών Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων Ζωής. Οι απόγονοι των ατόμων που ασφαλίστηκαν σύμφωνα με τα Ελληνικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια μπορεί να υποβάλουν αξιώσεις για παροχές, ακολουθώντας τα βήματα που συνοψίζονται εδώ και περιγράφονται αναλυτικότερα παρακάτω. Αν μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε απόγονος/απόγονη ενός ατόμου που ασφαλίστηκε σύμφωνα με τα Ελληνικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια, μπορεί να έχετε δικαίωμα για παροχές σύμφωνα με αυτό το Πρόγραμμα.
Βήματα για την υποβολή μιας αξίωσης
1. Εξετάστε τον κατάλογο που περιέχει τα άτομα που ασφαλίστηκαν σύμφωνα με τα Ελληνικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια.
2. Προσδιορίστε αν συνδέεστε με κάποιο άτομο που περιέχεται στον κατάλογο.
3. Συμπληρώστε το έντυπο αξίωσης (επισυνάπτεται παρακάτω) αν είστε απόγονος/απόγονη κάποιου ατόμου που περιέχεται στον κατάλογο.
4. Ακολουθήστε τις οδηγίες για υποβολή του συμπληρωμένου εντύπου αξίωσης, είτε ταχυδρομικώς είτε μέσω Internet, μέχρι την 28 Φεβρουαρίου 2009.
Αφού υποβληθεί μια αξίωση, το Greek Life Insurance Claim Board (Συμβούλιο Εξέτασης Αξιώσεων σε σχέση με τα Ελληνικά Ασφαλιστήρια Ζωής) θα εξετάσει την αξίωση και θα προσδιορίσει αν η αξίωση περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να ληφθεί απόφαση σχετικά με αυτή την αξίωση.Πληρωμές θα καταβληθούν για όλες τις εγκεκριμένες αξιώσεις μετά την 28 Φεβρουαρίου 2009.Ακολουθούν λεπτομέρειες για το Πρόγραμμα Ελληνικών Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων Ζωής.
Παρακαλούμε επιλέξτε μια από τις παρακάτω επιλογές:
Συμβούλιο Εξέτασης Ελληνικών Αξιώσεων
Ελληνικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια
Έντυπο Αξίωσης
Περιληπτική Ειδοποίηση
Συχνές Ερωτήσεις
Επικοινωνία

Πηγη:greekinsuranceclaims.com

ΝΕΩΤΕΡΑ
http://kosmosnews.blogspot.com/2008/09/new-york-life-insurance-co-1031.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails