Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Στην Ελλάδα -αν όλα πάνε καλά- η Τζένιφερ Λόπεζ στις 20 Σεπτεμβρίου---Για την προώθηση της κολεξιόν

Δεν τα κατάφερε να έρθει στην Ελλάδα το 2006, αλλά σε λίγες ημέρες -αν όλα πάνε καλά- η Τζένιφερ Λόπεζ θα βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους.
Το ραντεβού είναι για το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 60 Ευρώ ενώ τα VIP κάνουν 150 Ευρώ. Υπάρχουν επίσης εισιτήρια VVIP στην τιμή των 350 ευρώ.
Τα τελευταία θα περιλαμβάνουν και είσοδο σε πάρτυ που θα γίνει μετά τη συναυλία στο club Veghera (Lagonissi Grand Resort), το οποίο θα έχει και θέμα τα ρούχα της κολεξιόν της JLo. Σε αυτό θα παραβρεθεί και η τραγουδίστρια.
Μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα δoθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, και συγκεκριμένα στην Act Up, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αγώνα κατά του human trafficking και του Aids.
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, η διάσημη τραγουδίστρια θα κάνει μια εμφάνιση στο κατάστημα JLo της Γλυφάδας.Εισιτήρια για τη συναυλία διατίθενται από τα JLo Shops, τα καταστήματα Metropolis και τα Village Cinemas.
πηγη:in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails