Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Εκλογές στο Σύλλογο Κυπαρισσίων "Η Αρκαδιά" στις 19 Οκτωβριου

Γενική συνέλευση και εκλογές πραγματοποιεί ο Σύλλογος Κυπαρισσίων «Η Αρκαδιά» την Κυριακή 19 του μηνός στις 10.30 το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου Καποδιστρίου 42 3ος όροφος στην Αθήνα.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι απολογισμός απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, οικονομικός απολογισμός ετών 2006-07-08, οικονομικός προϋπολογισμός 2009 , έκθεση εξελεκτικής επιτροπής για το 2006,07,08, προτάσεις τοποθετήσεις μελών , εκλογή εφορευτικής επιτροπής και διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του 7μελούς διοικητικού συμβουλίου και της τριμελούς εξελεκτικής επιτροπής.
Σημειώνεται ότι αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται στα γραφεία του Συλλόγου καθημερινά αυτοπροσώπως ή με φαξ μέχρι την Παρασκευή 17 του μηνός ως τις 12 ώρα το μεσημέρι. Δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθε έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη η οποία μπορεί να γίνει μέχρι την έναρξη της γενικής συνέλευσης.
Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 26 του μηνός με τα ίδια θέματα όπου θα γίνουν και εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails