Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΣΤ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Τ/2007)

Εκδόθηκε και καταχωρίστηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ η οριστική βαθμολογία των συμμετεχόντων στην ειδική γραπτή δοκιμασία (τεστ γενικών γνώσεων & δεξιοτήτων) του ΑΣΕΠ.
Οι αλφαβητικοί πίνακες, στους οποίους .....παραπέμπει ο σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) που ακολουθεί, περιλαμβάνουν τα στοιχεία και την επίδοση όσων συμμετεχόντων πέτυχαν βαθμολογία 25 μονάδων και άνω με άριστα το 100. Μετά από σχετική συνεννόηση με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τα στοιχεία και η επίδοση όσων πέτυχαν χαμηλότερη βαθμολογία δε δημοσιοποιούνται, αλλά μπορούν να αναζητηθούν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες με την πληκτρολόγηση του ονόματος, του επιθέτου, του αριθμού ταυτότητας και του δεκαψήφιου κωδικού συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη δοκιμασία, που τους είχε δοθεί κατά την εξέταση. Η σχετική εύρεση μπορεί να γίνει από το πλαίσιο αναζήτησης της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, στο οποίο παραπέμπει ο αντίστοιχος ηλεκτρονικός σύνδεσμος που ακολουθεί.

Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν, όπως ισχύει για όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ή να καλούν το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών στον αριθμό 1500. Διευκρινίσεις για οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με την αναζήτηση βαθμολογίας των διαγωνισθέντων παρέχονται από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, τηλ: 2131319100).

Ο οριστικός πίνακας βαθμολογίας απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο και πρόκειται να δημοσιευθεί τμηματικά σε 19 φύλλα της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Το ΑΣΕΠ με νεότερη ανακοίνωσή του, μετά τη δημοσίευση των ανωτέρω ΦΕΚ, θα γνωστοποιήσει στους ενδιαφερόμενους τους αριθμούς των σχετικών φύλλων και τα ονόματα που θα περιλαμβάνονται στο καθένα από αυτά.

Η βαθμολογία που έλαβε κάθε υποψήφιος πολλαπλασιάζεται με συντελεστή 3 και προσμετράται στη βαθμολογία των λοιπών κριτηρίων του άρθρου 18 του Ν. 2190/1994. Το κριτήριο της ειδικής γραπτής δοκιμασίας στις διαδικασίες επιλογής προσωπικού θα τεθεί σε ισχύ μετά τη δημοσίευση του οριστικού πίνακα βαθμολογίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και θα αναφέρεται ρητά στο κείμενο των προκηρύξεων.

Προκειμένου να προσμετράται η μοριοδότηση του κριτήριου της ειδικής γραπτής δοκιμασίας στη συνολική βαθμολογία των υποψηφίων θα πρέπει ο κάθε υποψήφιος να αναγράφει την επίδοσή του στο σχετικό σημείο της αίτησης και να επισυνάπτει ως αποδεικτικό το αντίγραφο του ΦΕΚ στο οποίο θα αναγράφεται η βαθμολογία του.


Αλφαβητικοί πίνακες συμμετεχόντων με βαθμό ίσο ή μεγαλύτερο των 25 μονάδων
Αναζήτηση βαθμολογίας συμμετεχόντων με βαθμό μικρότερο των 25 μονάδων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails