Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Λουκέτο αύριο στις νομαρχίες. Συγκέντρωση και πορεία στο Σύνταγμα ...

Λουκέτο βάζουν αύριο οι νομαρχίες όλης της χώρας όπως αποφάσισε το ΔΣ της ΕΝΑΕ , αυτό ανακοίνωσε σε χθεσινή συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ και νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος.
Επίσης αύριο στις 11 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και πορεία στην Βουλή , στο υπουργείο Εσωτερικών και το υπουργείο Οικονομικών.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος:
«Την 29η Απριλίου 2009 οι Νομαρχίες θα προχωρήσουν σε... συμβολικό κλείσιμο, στις 10 π.μ θα συνεδριάσει το Δ.Σ της ΕΝΑΕ και θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Δ.Σ της Ένωσης με τις αντιπροσωπείες των Ν.Α στις 11.00 π.μ στο Σύνταγμα. Θα ακολουθήσει πορεία τους τη Βουλή και θα επιδοθεί ψήφισμα στον Πρόεδρο τους Βουλής και στα κόμματα. Εν συνεχεία η πορεία θα καταλήξει στο ΥΠΕΣ και στο ΥΠΟΙΟ όπου και εκεί θα γίνει επίδοση του ψηφίσματος.
Η Διοίκηση της Ενώσεως Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος που προχωρεί σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις ζητεί την απόσυρση του σχεδίου νόμου για την κατάργηση των τελών αδείας και τελών μεταβιβάσεων οχημάτων, την ψήφιση του Κώδικα για την Ν.Α, την χορήγηση κονδυλίων για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς μαθητών και την συντήρηση του οδικού δικτύου αλλά και την κάλυψη των μεγάλων κενών σε προσωπικό"

ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αναστολή των κινητοποιήσεων της ΕΝΑΕ ... Ανοιχτές αύριο οι νομαρχίες


Η συνέχεια εδώ : http://kosmosnews.blogspot.com/2009/04/blog-post_9554.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails