Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

1 χρόνος Kosmosnews.... γενέθλια σήμερα

Γενέθλια έχουμε σήμερα καθώς το Kosmosnews κλείνει ένα χρόνο παρουσίας του στην Μπλοκόσφαιρα. Ένας χρόνος που πέρασε σαν νεράκι σε ένα συναρπαστικό ταξίδι πρωτόγνωρό για εμάς. Μέσα σε αυτό το χρόνο ξεπεράσαμε τις 2700 αναρτήσεις με διάφορα θέματα , τις περισσότερες δε φορές με χιουμοριστική διάθεση , καθώς σαν blog δεν θέλουμε ούτε επιδιώξαμε να παραστήσουμε τα ενημερωτικά και ειδησεογραφικά portal. Προσπαθούμε σε καθημερινή βάση να έχουμε αναρτήσεις με ότι θέματα υπάρχουν στην επικαιρότητα από όλο τον κόσμο , να τα σχολιάζουμε , να κάνουμε τα αστεία μας , να έχουμε χιουμοριστικά βίντεο , να μπορούμε να δίνουμε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορα ζητήματα και γενικά βλέπουμε το blog ως ένα παράθυρο επικοινωνίας και επαφής με όλο τον κόσμο.
Ένα συναρπαστικό παράθυρο όταν μέσα σε ένα χρόνο έχουν γίνει περίπου 200.000 κλικ στις σελίδες μας , όταν έχουμε επισκέπτες από 97 διαφορετικές χώρες.
Είναι αλήθεια ότι ξεκινήσαμε για χαβαλέ για να... δοκιμάσουμε τη νέα αυτή «μόδα» των blogs , όμως «κολλήσαμε» για αυτό και συνεχίζουμε ακάθεκτοι με την ίδια διάθεση για χαβαλέ και ενημέρωση , με την ίδια διάθεση να ανοίγεις ένα νέο post και να μπορείς να γράψεις για ότι γουστάρεις…..
Ξεκινώντας δεν θέσαμε κάποιο συγκεκριμένο στόχο ούτε σκοπό , όμως εντυπωσιαστήκαμε όταν αναρτήσεις μας αναρτήθηκαν και από άλλα blog και κυρίως από μεγάλα , όπως το troktiko, το press.gr, taxalia, kafeneio και πολλά ακόμη …. σύμφωνα με το sync έχουν γίνει 400 posts σε 71 blogs ( τους οποίους και ευχαριστούμε καθώς μας βοήθησαν να γίνουμε γνωστοί) που μας κατατάσσουν στην σχετική λίστα στην 101 θέση , ενώ το Twingly.com μας κατατάσσει μέσα στα 100 πρώτα blogs της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην 84η θέση.
Όλα αυτά μαζί με την διάθεση μας που εξακολουθεί να είναι η ίδια και πιο μεγάλη μας κάνουν να θέλουμε να συνεχίσουμε ….
Άντε και χρόνια μας πολλά …. με πολλές ευχές για όλους εσάς που μας επισκέπτεστε καθημερινά



4 σχόλια:

hamomilaki Anthemis είπε...

Καλή συνέχεια παιδιά :) Με υγεία και δύναμη

Valta Trifilias είπε...

να τα εκατοστησεις...

FILIATRANEWS είπε...

Χρόνια Πολλά και απο εμένα.
Να τα εκατοστήσει φίλε το Blog σου.

Η Τριφυλία χρειάζεται φωνή.

ΒΑΤΡΑΧΟΣ είπε...

ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΥΧΕΣ,ΔΕΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!

Related Posts with Thumbnails